|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() זה לא רק גיוס יחידות מוטוריות , זה עוד הרבה דברים אחרים...
לדעתי אפשר לקבל תמונה על האופי של הבן אדם אם משווים את התוצאות שלו במאסת שריר יחסית להתקדמות שלו בכוח...
![]() |
#2 |
Banned
|
![]() HELL תודה על התגובה אחי.
תאמת זה ממש ענין אותי בקטע של הפאוורליפטינג שרואים למשל איזה אחד שחיף עושה סקוואט אם חצי טון.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() מעניין, לא יודע מה איתך, אבל שאני רואה איזה מקלון עושה דד ליפט עם 200 קילו, ונראה כאילו עוד שנייה הוא נשבר ל3, אני מנסה לקפוץ לתוך המסך להציל אותו.
![]() |
#4 | |
מתחרה מקצועי - חבר על
|
![]() ציטוט:
מה זה עוד דברים אחרים? תסביר, אנחנו כאן כדי ללמוד. בכיף NIGHT WOLF. דרך אגב, אחד המכשירים שעוזרים בטכניקה של גיוס יחידות מוטוריות הוא הPOWER PLATE. מכשיר הרטט המוזר שיושב בחלק מהמכונים. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() ציטוט:
הרכב השריר (סוג I IIA II ![]() היפרטרופיה מיופיבולרית(סרקומרית) לעומת עלייה בנפח הפלזמה בסרקמור עובי הגיד המחבר הRATE CODING קוורדינאציה תוך שרירית מבנה גוף (איברים קצרים \ ארוכים ) וכו' כמובן יש גם את ההיבט הפסיכולוגי , אתלט מקצוען חייב לדעת להשתמש בו כראוי כדי לשלוט על השריר טוב
![]() |
![]() |
#6 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
מתחרה מקצועי - חבר על
|
![]() ציטוט:
כמו כן המכשיר עוזר בגיוס יחידות מוטוריות. (נבדק ע"י מומחים מהתחום, יש מחקרים בנושא), עוזר בהרפיה ועיסוי שרירים לאחר אימון כוח. וגם עוזר בפיתוח גמישות שרירים. כל שאר הסיפורים לגבי המכשיר = חרטא. לא שורף שומנים, לא מחטב, לא גורם להיפרטרופיה. |
|
![]() |
![]() |