|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני יגיב לך בקצרה.
קשה להקדים תגיוס,ועוד אתה עדין לא בן 17 וחצי לפני מה שהבנתי,בדרך כלל מקדימים לגיל 17 ו10 חודש נגיד,אבל לגיל שלך זה בלתי אפשרי. ועל זה שעזבת תבית ספר אני לא יגיב.
limits are self-imposed. You have yet to realize your full potential so you really don’t know what your limits are. When you change the way you train, you change your limits. Even if you plateau in your lifts there are ways to bust a plateau. If you continue to make progress, then you have yet to hit your limit. Open your mind to what is possible. Let your body tell you what is possible and leave your mind out of it. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
רק לדעתך המקצועית אני מחכה ![]()
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
limits are self-imposed. You have yet to realize your full potential so you really don’t know what your limits are. When you change the way you train, you change your limits. Even if you plateau in your lifts there are ways to bust a plateau. If you continue to make progress, then you have yet to hit your limit. Open your mind to what is possible. Let your body tell you what is possible and leave your mind out of it. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
היה חשוב לי מאוד לשמוע את דעתך המקצועית! אני רץ לבית הספר עכשיו ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() גיל, לדעתי אתה צריך ללכת לשכב במיטה לעשות חושבים על החיים שלך. אתה עושה לדעתי די הרבה טעויות שמאוד ישפיעו לך על העתיד, בגדול זה החיים שלך לא שלי אז בפנאן.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
יש לי סיבות למה אני לא הולך לבית ספר אז חלס כבר. שאלתי לגבי הגיוס עם כדי להקדים ואם יש סיבות שמצדיקות את זה באמת ?.. או שזה לא משנה ? לא שאלתי את דעתכם על בית הספר.
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
|
![]() כן, תקדים אותו.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
או שבתכלס זה לא משנה ?
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תחשוב על זה ככה... אין לך מה לעשות בשנה הקרובה, אז פשוט תקדים את הגיוס, ותרוויח אחרי זה שנה..
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() הם שאלו את זה בשביל לדעת אם לחכות עד ליוני 20, 2008, או עד שהיה לך 18, בכול מקרה, אם אתה מתחת ל18, לא חושב שיקדימו לך, אבל תהיה בטוח תתגיס איך שהיה לך 18.
![]() |
#11 |
Banned
|
![]() קח את עצמך כבר בידים מזה לא עושה י"ב יטמבל ימטומטם ימפגר!
אני הפסקתי ללמוד מכיתה ח' אתה יודע?העיפו אותי מהבית ספר כי הייתי עסוק בלעשות מה בזין שלי במקום ללמוד ואתה יודע מה?!נידפקתי על זה! ועכשיו אני יושב כמו מאניק לומד ומשלים בגרויות ותכף ניגש לפסיכומטרי בזמן שרוב החברים שלי כבר כמעט מסיימים ותאמין לי שאולי אתה אחד שאיכפת לך מעצמך אבל זה בסוף יאכל אותך שאתה תיראה שכולם סיימו ללמוד ואתה רק נישארתה מפגר מספיק לפתוח פוסטים אם שאלות מפגרות ולתת לפורום לנהל לך את החיים אחי קח את עצמך בידיים ותחליט מה אתה רוצה ומה אתה עושה אם עצמך! יאלה שיהיה לך אחלה לילה אחי ותקרא טוב טוב את ההודעה שלי! |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ואיזה פורום לנהל את החיים ?... פשוט יש כאן כמה שמבינים בנושא של הצבא וכל זה.. אז שאלתי כדי להיות בטוח...
![]() |
![]() |
#14 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
יש פה כמה חבר'ה שהתגייסו ושסיימו צבא והסיכויי שאתה תעבור מה שהם עברו בידיוק בצבא שואף לאפס!!!!! אתה חושב שהצבא זה כמו ללכת לכיתה א' ושכולם מביאים בדידים?זה מסגרת ענקית אי אפשר לדעת איפה תהיה ומה תהיה ?! וכל דבר אתה ישר מעלה לפורום ושואל מה לעשות אם החיים שלי פה ומה לעשות איתם שם חלאס אחי באמת בישבילך אני אומר את זה תן לעצמך לעשות בישבילך את ההחלטות אתה כל הזמן שואל מה כדאי ומה לא כדאי ..:closedeyes: |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
כל מילה בסלע. |
|
![]() |
![]() |