|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
Banned
|
![]() טוב קודם כל נתחיל בתותח העל נאור זיו! הבן אדם ניראה לי כבר על חצי אחוז שומן, אין לי מילים לתאר כמה שהוא תותח זה פשוט מדהים! והוא עצמו בודיבילדר מקצוען וגם שמעתי שבן אדם חביב מאוד עומד מאחורי כל המסה הזאת אז..
הינה נאור מציג את שרירי הבטן ![]() וכאן נאור מציג את שריר הבייספס החטוב הענקי והיבש כמו הנגב שלו ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
![]() אוקי בגלל שאי אפשר להעלות הרבה תמונות בדף אחד אז הינה בדף שני
אני מציג את הבייספס שלי ואליאב באמצע ואני וארבל עוד שניה מוחצים אותו למוות ![]() הינה אני פה לא מפסיק להיתלהב בבייספס עומד ליד אליאב העצום וניגרי שאם הגב שלו תופס חצי תמונה ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() ציטוט:
מדובר לא רק בפנומן, הוא באמת אחד האנשים הכי נחמדים בספורט. אגורה של פוזה אין עליו, פשוט מותק של בנאדם. נאור יתמודד בקטגוריה של עד 82, והוא הצהיר כי השנה הוא רואה עצמו כמועמד לגיטימי גם לתואר אלוף האלופים. בצדק הייתי אומר. ושוב, התמונות לא מבהירות כמה הוא תותח, אתם צריכים לראות אותו במציאות.
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אבל אם הייתה אומר את זה בקול רם בתחרות לא היה נישאר מימך משהו למה גם אלון צוקרמן וגם מאור זרדז באו לשם אם משקפיים אני לא חושב שזה חנון ... ![]() חחחחחחחח תודה אחי ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |