|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
חבר פעיל
|
![]() איפה החכמולוג שיבוא עכשיו ויגיד שאנחנו לא יותר טובים מהן? P:
![]() |
#22 |
חבר פעיל
|
![]() אנחנו לא יותר טובים מהן!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
חבר פעיל
|
![]() :):):):) צפוי..
דוגרי,אפשר להגיד שאנשים עם הרצון לגדול שמתמשים בסטרואידים (למרות שזה שלב הרבה הרבה יותר מתקדם ורחוק מרובנו לפחות חח) הם פוגעים בעצמם כמו שהן פוגעות ..אבל קשה להשוות המצב שלהן גרוע בהרבה חח
![]() |
#24 |
חבר פעיל
|
![]() תראה לי בן אדם שלוקח סרטואידים, שחותך לעצמו את הוורידים, ומרעיב עצמו למוות.
![]() |
#25 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ואני משוכנע שיש אנשים שמתו בגלל הסטרואידים, והם היו מטורפים לא פחות...
![]() |
![]() |
#26 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#28 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() ציטוט:
חוץ מזה רובינו לא ממש שומרים על תפריט ![]()
![]() |
![]() |
#30 |
חבר פעיל
|
![]() אל תשווה לסטרואדים, אנשים שלוקחים את זה יודעים את הסיכונים שכרוכים בזה..
הבננות האלה שחלקם עדיין ילדות ,פשוט לא יודע מה הם גורמות לגוף שלהם,פשוט הם מושפעות אחת מהשניה. ובאמת ראיתי תגובות שלהם וחבל עליהם... |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
לפחת אנחנו גדולים וכשחברה שלך מולך אתה לא מסתכל עליה ...אתה אוכל וגם אוכל לה את הצלחת |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
חבר ותיק
|
![]() אגב , זה לא אנחנו הקטביות ההפוכה:
![]() ![]() www.fantasyfeeder.com גם נוח יותר להציק להם כי אנשים שמנים נראים מצחיקים ולא מגעילים
![]() |
#33 |
חבר פעיל
|
![]() יא אולוהים התמונות בכתבה מזעזעות. אני לא מבין את זה. אני נכנסתי לתחום של פיתוח גוף כי יש לי תמונה מאד ברורה בראש של מה שאני חושב שיפה ושל איך אני רוצה שהגוף שלי יראה. המטרה הסופית היא להראות טוב בעיני עצמי ולאהוב את איך שאני נראה.
האם יכול להיות שאנשים שנראים כמו ניצולי שואה רק עם שיער אוהבים את איך שהם נראים?
![]() |
#34 | |
חבר ותיק
|
![]() ציטוט:
בהכל מראה משחק עניין רב, אבל פיתוח גוף זה לא סוג של אנורקסיה (אלא אם כן זה מגיע לביגורקסיה) "הפוכה" הבאתי דוגמה למעלה למה שכן...
![]() |
![]() |
#35 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#36 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#37 |
חבר ותיק
|
![]() טוב עזבו אותכם מהundead
כנסו לאתר שהבאתי , תקרעו מצחוק
![]() |
#38 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הבאדיבילדרים שמגיעים לגדלים שנחשבים לא יפים בעיני חלק מהאנשים, זה חבר'ה רציניים.
![]() |
![]() |
#39 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
וגם פעם בבודיבילדינג היו הרבה כאלה שסתם היו מזריקים ומזריקים ומתאמנים כמו טמבלים, אבל עכשיו זה יותר מפותח, לך תדע אולי גם זה מתפתח...ובסוף יהיה ענף "bodyruining"...
![]() |
![]() |
#40 |
חבר ותיק
|
![]() Ok, so I want my girlfriend to gain. And I mean, gain a lot. Like, almost or even immobile. She thinks shes fat, but I convinced her I think she's perfect, and now she's comfortable. (She has these fat thighs that are amazing!) Now, I just wish She knew i turned me on (her little bit of fat) and I wish it made her want to gain, to get even more sexy for me. Now I know, if she thinks its a bad/weird idea, to drop it, but any tips/help? Thanks
Also, are you guys really 600+ on this part of the board? I put this subject here, 'cuz I really wanna know. If so, thats so great. How much do you guys weigh, and how do I know if your telling the truth. Is 600 deadly? I think it's hot. I wish my girlfriend weighed 800+ תגובה 1: I'm around 700 pounds now and still kicking so I don't think 600 is deadly but it's for sure not easy at all. 2: well it all depends on your genetics really. if you have bad genetics for weightgain then yes 600 could be deadly.. but luckily i got pretty good genes as i am 754 pounds and nothin is wrong with me.. of course the doctors say im morbidly obese but i love it ![]() 3: Wow...I really hope to be where you guys are someday, right now I'm just a measely 500+lbs you guys dwarf me by far ![]() ....אני לא יודע , באנות האלה עוד אפשר לטפל... כאן זה אנשים שרוצים להפוך לגושי שומן חסרי ישע בשביל איזה סטייה