|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אז למה לרדת על בנאדם במקום לאחל בהצלחה ?.. אם לא היתי יודע איפה הטעות שלי עוד מילא.. הלכתי ללשכת הגיוס היום בלי לישון לילה שלם,כולי עייף וגמור מעייפות כדי לתקן את זה.. אז מה הקטע שהוא בא ואומר לי את זה כאילו אני לא יודע מה עשיתי :closedeyes:
![]() |
![]() |
#3 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לפעמים זה כבר מעצבן שאיזה מישהו בא ופשוט אותך, והוא בכלל לא מכיר אותך.. כולה פורום צודק,אני רושם כאן כי אין לי עם מי לדבר שמבין בזה כל כך.. אז לבוא ולרדת על בנאדם אחרי שהוא תיקן את שעשה לבוא ולהגיד לו יש לך ויש לך זה מעצבן.
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() גיל יהיה טוב אחי זכור מה שדיברנו!
ובקשר למטחנגל הזה אל דאגה אבא יבוא לעשות לו חוקן עוד מעט.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() אני גם כנראה מקדים את הגיוס,כי אני לא לומד כבר אז במקום לחכות לסוף י"ב אני התגייס עוד כמה חדושים אם זה אפשרי..
![]() |