|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#101 | |
מתחרה מקצועי - חבר על
|
![]() ציטוט:
כנראה ששגיא לא שמע על דבר כזה שנקרא ייבוש... לפני מר תל אביב עמית בקושי עשה ייבוש, הוא השאיר את זה למר ישראל. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#102 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כאילו הוא מנסה לזיין לך בשכל? XDD ------------------------------------------------------------- שמעו כל הכבוד לכל המתחרים וגלעד הדהים אותי עם הגודל שלו, דוגרי יש לו פוטנציאל אדיר ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#103 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בהודעה הבאה שלו יהיה כתוב: "אבל הכל קומבינות אני לא יכול להבין את זה לא יכול להיות איך?! לא מבין, עמית ספיר? עד 70 ק"ג? איך איך איך?!!?!?"
![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
מושעה
|
![]() טוב עמית ספיר שנה שעברה התחרה עד 75 השנה על 70 מה שנה הבאה עד 65
תהיו רציניים שום ייבוש ושוב בטיח זה ניקרא קומבינות אני שנה שעברה הייתי 69 וחצי ק"ג והתחרתי עד 65 כי אשר פריג לא לקח בחשבון שיש מתחרים גם עד 70 חאפר קצת וקולע!!!!!!!!! ייבוש מוציא עד 2 ק"ג נוזלים לא 12 ק"ג . כתוב בישראבודי בסרטיון ממש לפניי מר ת"א עמית ספיר 82 ק"ג על 5 אחוז שומן פתאום היום הוא 70 ק"ג הוא הגייע אין מצב, גם באיליפות העולם הוא מתחרה עד 75 לא עד 70. לא תצליחו לסלף את העובדות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#105 | |
מפתח גוף מתחרה עד 75 ק"ג
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#106 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#107 | |
מפתח גוף מתחרה
כללי:: אור ביטון
עוסק ב:: מתחרה מקצועי
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
מושעה
|
![]() סרגיי זבייב 70 ק"ג עוד מקרה מוזר, אז סרגיי זבייב הוא הזוכה עד 70 ועמית ספיר עד 75 ניראה לי מוזר.
מוזר שמר דרום בשבנת 2007 מתחרה עד 70 ק"ג שמע אין פה היגיון. אני לאהייתי וזה מה שאמרו לי מבחור רציני שהיה שמע עומר אם אתה אומר אז שוב יש עדיין משהו לא הגיוני סרגיי זבייב מר דרום 2007 התחרה עד 70 לא מסתדר לי. חוץ מעומר מי עוד היה בתחרות ושיעשה סדר בלאגן אם עמית ספיר התחרה עד 75 אז אני הראשון שיתנצל כלפיו אבל סרגיי זבייב עד 70 אם זה נכון זה לא נשמע לי הגיוני |
![]() |
![]() |
![]() |
#109 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מה אתה צריך עוד אנשים?עומר יודע מה הוא אומר... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
מושעה
|
![]() אז אם זה נכון לגביי עמית ספיר אז אני אכן כן מתנצל יותר הגיוני שעמית מתחרה עד 75 ולא עד 70
לא הייתי בתחרות אבל זהמה שאמר לי בחור רציני שכן הלך לראות!!!!!!!!!!!!!!! לגביי סרגיי זבייב, הוא לקח מקום ראשון השנה במר דרום בלי קטגוריות משקל, אז הוא גם הגיע לא מוכן כלומר לא על 4-5 אחוזי שומן ועוד הצליח להיכנס עד 70 ק"ג זה בכלל מוזר. אני חייב לראות תמונה של סרגיי זבייב הוא מתחרה עד 70 ועוד בא על אחוז שומן לא נמוך לזה אני מאמין אבל הוא מתחרה עד 70 ק"ג, לא הגיוני כי בכל זאת מר דרום 2007 אתה מצפה להתחרות עד 75 או עד 80 מוזר!!!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() עכשיו נכנסתי הבייתה קרנפתי ארוחת לילה ואני טס לישון כי מחר יום מאוד קשה בעבודה - וגם אימון חזה.
יש לי מלא מה לספר ומחר אכתוב הודעיה מפורטת, אבל רק בקצרה: מאור מדהים ורק בשביל לראות אותו היה שווה להתבחבש מטבריה לתל אביב, פשוט סוף הדרך הוא נראה - והשתפר מאוד מפעם קודמת (מי שראה אותו באוף סיזן שמן ושמח הגיע זמן שיבין שרק ככה עולים ולא על ידי משחקים בקקה - כשעולים אז עולים! והיום ראיתם את התוצאה). צעקתי בשבילו הרבה - כי הגיע לו (הוא אגב גם חמד של בנאדם). עוד הבהרה כי ראיתי כאן ויכוח: ספיר התחרה בעד 75 ולא בעד 70. מה שכן, זבייב התחרה בעד 70, וזה היה איך לומר לא מאוד הגיוני בלשון המעטה. כל הכבוד לכולם, נהנתי לפגוש את חברי הפורום - ומחר (בערב) אני מבטיח תגובה מפורטת ורצינית. לילה טוב בינתיים.
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
מושעה
|
![]() ירון אני מאמין
אבל בהודעה שלך אתה כתבה שעמית ניצח עד 70 ועוד חבר אמר לי כנראה התבלבל לא נורא התנצלתי ואני מתנצל שוב אין לי משהו אישי נגד אף מתחרה מכבד את כולם פשוט אני אוהב את הספורט הזה יותר מדיי ולכן קומבינות וחראפיות מעצבנים אותי. לא הייתי חושב ככה אם לא הייתי רוא בעניים שלי שנ שעברה במר ישראל קומבינות מבחינת גיל ומשקלים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
מושעה
|
![]() אז בוא נקח את כל מה שאמרתי ונחליף תשמות במקום עמית ספיר לסרגי זבייב שמקורב חזק לאשר ולשופטים.
אם הוא מגיע 70 מוכן אז ניחא, אבל גם לא הגיע מוכן וגם מתחרה עד 70 אחרי שבמר דרום הוא ניצח קטגוריה פתוחה בלי משקלים זה לא הגיוני. ניראה לכם שמר דרום שוקל 70 ק"ג בתחרות??? מוזר |
![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
חבר פעיל
|
![]() היה מדהים לא האמנתי לגודל של האנשים שם!!!
:-) |
![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
חבר פעיל
|
![]() כן התבלבלתי בגלל שכבר השתגעתי מהכמות קטגוריות,כל 5 קילו מ65 פתחו קטגוריה.אחרי שכתבתי את זה נזכרתי שטעיתי בקטגוריית משקל שלו..בקטנה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#116 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Banned
|
![]() שגיא ?למה לא הגעתה לתחרות?:dry:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
מושעה
|
![]() כן רפי אלוף בלחשוף קומבינות
אולי היינו צריכים לפנות אליו לפניי מר ישראל שהיה היום ![]() אני לא חושף כלום אלה מדבר מניסיון ממה שלי קרה שנה שעברה וכל התחרות היו ליחשושים מי ריצה בגילאים ומי רימה בקטגוריות משקל |
![]() |
![]() |
![]() |
#119 | |
מתחרה מקצועי - חבר על
|
![]() ציטוט:
![]() היה נחמד להיפגש, למרות שרק שלום שלום, אבל לפחות אנחנו כבר לא רק וירטואלים. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
מושעה
|
![]() אני אוהבת מפתחי גוף :emb2:
|
![]() |
![]() |