|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
מושעה
|
![]() סרגיי זבייב 70 ק"ג עוד מקרה מוזר, אז סרגיי זבייב הוא הזוכה עד 70 ועמית ספיר עד 75 ניראה לי מוזר.
מוזר שמר דרום בשבנת 2007 מתחרה עד 70 ק"ג שמע אין פה היגיון. אני לאהייתי וזה מה שאמרו לי מבחור רציני שהיה שמע עומר אם אתה אומר אז שוב יש עדיין משהו לא הגיוני סרגיי זבייב מר דרום 2007 התחרה עד 70 לא מסתדר לי. חוץ מעומר מי עוד היה בתחרות ושיעשה סדר בלאגן אם עמית ספיר התחרה עד 75 אז אני הראשון שיתנצל כלפיו אבל סרגיי זבייב עד 70 אם זה נכון זה לא נשמע לי הגיוני |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מה אתה צריך עוד אנשים?עומר יודע מה הוא אומר... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
מושעה
|
![]() אז אם זה נכון לגביי עמית ספיר אז אני אכן כן מתנצל יותר הגיוני שעמית מתחרה עד 75 ולא עד 70
לא הייתי בתחרות אבל זהמה שאמר לי בחור רציני שכן הלך לראות!!!!!!!!!!!!!!! לגביי סרגיי זבייב, הוא לקח מקום ראשון השנה במר דרום בלי קטגוריות משקל, אז הוא גם הגיע לא מוכן כלומר לא על 4-5 אחוזי שומן ועוד הצליח להיכנס עד 70 ק"ג זה בכלל מוזר. אני חייב לראות תמונה של סרגיי זבייב הוא מתחרה עד 70 ועוד בא על אחוז שומן לא נמוך לזה אני מאמין אבל הוא מתחרה עד 70 ק"ג, לא הגיוני כי בכל זאת מר דרום 2007 אתה מצפה להתחרות עד 75 או עד 80 מוזר!!!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
מושעה
|
![]() ירון אני מאמין
אבל בהודעה שלך אתה כתבה שעמית ניצח עד 70 ועוד חבר אמר לי כנראה התבלבל לא נורא התנצלתי ואני מתנצל שוב אין לי משהו אישי נגד אף מתחרה מכבד את כולם פשוט אני אוהב את הספורט הזה יותר מדיי ולכן קומבינות וחראפיות מעצבנים אותי. לא הייתי חושב ככה אם לא הייתי רוא בעניים שלי שנ שעברה במר ישראל קומבינות מבחינת גיל ומשקלים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
מושעה
|
![]() אז בוא נקח את כל מה שאמרתי ונחליף תשמות במקום עמית ספיר לסרגי זבייב שמקורב חזק לאשר ולשופטים.
אם הוא מגיע 70 מוכן אז ניחא, אבל גם לא הגיע מוכן וגם מתחרה עד 70 אחרי שבמר דרום הוא ניצח קטגוריה פתוחה בלי משקלים זה לא הגיוני. ניראה לכם שמר דרום שוקל 70 ק"ג בתחרות??? מוזר |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() היה מדהים לא האמנתי לגודל של האנשים שם!!!
:-) |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
|
![]() שגיא ?למה לא הגעתה לתחרות?:dry:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
מושעה
|
![]() אני אוהבת מפתחי גוף :emb2:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() כל הכבוד לכל המתחרים,בהחלט רמה גבוהה.. בקשר לשגיא אל תהרוס תפוסט..
![]() |
#11 |
מושעה
|
![]() כן רפי אלוף בלחשוף קומבינות
אולי היינו צריכים לפנות אליו לפניי מר ישראל שהיה היום ![]() אני לא חושף כלום אלה מדבר מניסיון ממה שלי קרה שנה שעברה וכל התחרות היו ליחשושים מי ריצה בגילאים ומי רימה בקטגוריות משקל |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
וואלה אני נהנתי מהתחרות אשר פריג' צרח על כולם כל היום וזה עשה אותי שמח חחחחחחחחחחחחחחחחחח אם כל הייבוש והעצבים כולי היתפוצצתי מצחוק לקחתי את התחרות הזאת בתור אחד הימים החיוביים בחיים שלי וממש ממש קבלתי מוטיבציה להמשיך,לתקן מה שצריך תיקון אצלי,להיתקדם ומעל הכל להמשיך להתחרות בעתיד ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
מושעה
|
![]() אם אני מגיע ואשר רואה אותי זה אשכרה כסאח איך לא באתי להתחרות אז מי צריך את זה????
אני לא עובד עכשיו 2 ימי חמישי בחדר כושר ולצערי זה הפרסנה שלי אז נאצלתי לעבוד השבת עם במילא אני לא מתחרה ואחרי עבודה כבר לא זמן לנסוע להקריות עד לת"א, אבל אל תאדגה אני ראיתי בחיים שלי כבר 16 תחרויות בפיתוח גוף, 15 כמתחרה ותחרותי אחת לפניי שהתחריתי. מה עוד שמילא אני בדיאטה וחלש וביום חמישי יש לי נסיעה לנתניה אז נשמור תכוח ליום חמישי. יש פה גולשים שכל היום כותבם בפירום פיתוח גוף ולא באים לראות אפילו תחרות אחת זה באמת לא בסדר. גלעד אתה ענק!!!!!!!! מה הגובה שקל וכמה שוקל וכמה אחוזי שומן היית בתחרות?? גלעד לפי דעתי יש לך מאסה ואתה יכול להיות בהמה כי יש לך מבנה חייתי, רק שאתה חייב להשתפר מבחינת חיטוב, עיצוב וייבוש אם הייתי עושה את זה בתחרות הזאת אולי גם הייתי מגיע 2-3. לא נורא העיקר שאתה תשתפר באתר וצברת ניסיון. נו אז איך אתה מסכם תחרות ראשוה, אתה כמו בתול אחרי הפעם הראשונה שהוא עשה סקס פיטנזי על זה כמה שנים ואיך אתה מסכם תתחרות הראשונה???????? |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אלון צוקרמן,מאור זרדז ומישל טרוני שלושה תותחים שחבל על הזמן ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
מושעה
|
![]() אדם מכובד ובוגר לא צועק כל היום על ספורטאים
איפה הכבוד כלפיי מתחרים שעשו דיאטה וייבוש והשקיעו ובאו לכבד את האיגוד שלו, איפה הלכבד אותנו המתחרים??? כל היום רק צועק ומתעצבן אנשים כבר צוחקים מזה כי הוא כמו זקן שמדבר שטויות אז אומרים טוב בגילו ניתן לו לדבר שטויות ![]() ![]() איך מתחרה וותיק אמר לי פעם, נו טוב אשר זה אשר וצחק ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
משתמש ותיק
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#18 |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() עכשיו נכנסתי הבייתה קרנפתי ארוחת לילה ואני טס לישון כי מחר יום מאוד קשה בעבודה - וגם אימון חזה.
יש לי מלא מה לספר ומחר אכתוב הודעיה מפורטת, אבל רק בקצרה: מאור מדהים ורק בשביל לראות אותו היה שווה להתבחבש מטבריה לתל אביב, פשוט סוף הדרך הוא נראה - והשתפר מאוד מפעם קודמת (מי שראה אותו באוף סיזן שמן ושמח הגיע זמן שיבין שרק ככה עולים ולא על ידי משחקים בקקה - כשעולים אז עולים! והיום ראיתם את התוצאה). צעקתי בשבילו הרבה - כי הגיע לו (הוא אגב גם חמד של בנאדם). עוד הבהרה כי ראיתי כאן ויכוח: ספיר התחרה בעד 75 ולא בעד 70. מה שכן, זבייב התחרה בעד 70, וזה היה איך לומר לא מאוד הגיוני בלשון המעטה. כל הכבוד לכולם, נהנתי לפגוש את חברי הפורום - ומחר (בערב) אני מבטיח תגובה מפורטת ורצינית. לילה טוב בינתיים.
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
מתחרה מקצועי - חבר על
|
![]() ציטוט:
![]() היה נחמד להיפגש, למרות שרק שלום שלום, אבל לפחות אנחנו כבר לא רק וירטואלים. |
|
![]() |
![]() |