|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
לא נראה לי שזה מקצר את הידיים... זה נשמעלי סתם מיתוס... אולי מישהו יודע על זה משהו?? ואתה כן מאמן את שניהם אתה עושה מתח עם משקל על מנת לפתח את המתח ביד אחת שלך ואתה משתמש ב2 ידיים אז שתיהן מתחזקות... בסופו של דבר אני לא יודע אם בשניהן תוכל לבצע מתח ביד אחת... אבל זה לא קריטי זה לא שביד אחת תיהיה שחיף וביד שניה תיהיה רוני קולמן... זה לא יורגש ועוד משהו... זה ישמע דפוק אבל שאלת מה זה יתן לגוף. התשובה היא כלום... חח זה סתם תרגיל למוטיבציה שדורש הרבה כוח ואימונים אבל זה לא תרגיל טוב לפיתוח גוף וזה גורר מלא פציעות אם לא נזהרים...זה סתם דבר שכיף לעשות וזה הישג לא קל... ועוד משהו... זה תרגיל של פוזה! אבל מה זה פוזה! כולם יתפסו ממך אם תעשה את זה... עווד משהו... המור שלי לספורט אמר שאם אני אעשה מתח ביד אחת הוא יביא לי 100 ופתור מספורט... אני לא יודע איך זה אצלך |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() גם בבגרות בספורט?
ומישהו יכול לענות על הקטע עם זה רק מיתוס שזה מקצר תידיים אבל עכשיו באמת לא סתם שמישהו יכנס יראה ויגיד אה עזוב אחי סתם שמועה אלה מישהו שקר א על זה מאמרים או משהו |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
ולא נראה לי שמישהו ימצא מאמר על זה שמתח מקצר את הידיים... וזה גם לא נשמע הגיוני מקווה שמישהו יענה לך בקשר לזה |
|
![]() |
![]() |