|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
משום מה רק לפי מראה חיצוני אתם יכולים לדעת מי מרוקאי ומי לא מדהים פשוט כושר הבחנה מטורף יש לכם לא חשבתם שיש עוד מלא עדות במזרח ? והיום ביכלל נדיר שיש מרוקאים משני הצדדים לרוב זה מעורבב אבל תמיד אומרים אני מרוקאים למרות שיש לו עוד צד פולנ או עיראקי או כל דבר אחר יאללה כבר |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לא נכון אני קורא לאוקריאנים אוקריאנים ורוסייםרוסיים ול ליטאיים ליטאיים יכול להיות שממבט ראשון אני אומר זה בטח רוסי אבל עד שאני לא מדבר איתו ושוא על המוצא שלו אני לא אומר הינה כל הרוסים ככה או ככה זה סתם הכללה מפגרת של מטומתמים |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() לא סתם רוסים ומרוקאים לא מסתדרים...
יש לזה סיפור ארוך מאוד, שמתחיל מימי העליות לארץ... לפי דעתי, אין להכליל!!! בכל עדה, קיימות הזונות אך תמיד יש את אלה שלא... אל תגידו שכולן שרמוטות, זה כל כך לא נכון!!! אין לכם מושג!!! ואל תהיו סטראוטיפים, אחד הדברים שאני הכי הכי אבל הכי הכי לא סובל!!!! ![]()
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
יש לי מלא חברים רוסיים ורק צחוקים וחברים כמו אחים שלי איזה מין שטויות מרוקאים ורוסים לא מיסטדרים אני מכיר מישהו מאחד המושבים שלי באזור קוראים לו חנניה חליווא אין יותר מרוקאי מזה והחבר הכי טוב שלו השותף שלו לעסקים הכל זה אוקריאני אחד פעם אחת ישבתי איתם שהם עשו עסקים אם מכרים שלנו וה ם חברים מהצבא זה חתיכת שטויות |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הקטע הזה, שלא סתם קיים החיכוך הזה והמריבה הזו בין המרוקאים לרוסים!! עובדה שלא דיברו פה על עדות אחרות!!! כי הן ה"קיצוניות" ביותר...
![]() |
![]() |