|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אח שלי 1.96,אני 1.90 חחח לא נורא עקפנו אותכם בממוצע :d
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
לא נורא ,הזין שלנו יותר גדול ![]()
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
|
![]() ציטוט:
אחרי השוואה קצתרה ומהלומה קלה לאגו של משפחת סגל ,משפחת צפרירי עדיין שולטת בתחום הצנרת חחח,אבל משפחת סגל מקום שני מכובד מאוד ![]()
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
מושעה
|
![]() ארבל אשר זה חולי בסםורט שללנו וצרעך להוקיע אותו
זה לא נה ראשונה שהוא הורס את הכייף בספורט שלו ניראה שכבר 30 הוא מתכלל במתחרים מקלל מגדף עונה בצורה לא נעימה מארגן תחרות תת רמה לוקח למתחרים את הגביע כדי לשמור לשנה הבאה לוקח לעצמו את הפרסים שהספונסרים נותנים ולוקח לכיסו את הכסף של שהוא מקבל ממשרד הספורט אם טעיתי במשהו אז תתקנו אותי בינתיים השנה אלי האנה לא לוקח שקל ממתחרים ונותן פרסי כסף באולם מכובד וזה השנה הראשונה שהוא מארגן אז תנו לו קרדיט עד עכשיו הוא עושה עבודה טובה ויששתפר בעתיד אני בתור, הוא לפחות נותן כבוד ומצפה לכבוד כלפיו, אשר לא מכבד אף אחד ולכן אף אחד גם לא מכבד אותו. אני בעד 2 תחרויות מר ישראל ברמה, אבל אשר פשוט הורס את האירגון המוביל בעולם בפיתוח גוף אז להבליג את כאילו לתת לו לגטימציה להמשיך עוד 20 שנה להתעלל במתחרים ולארגן תחרויות ברמה נמוכה. ארבל חשבתי שאתה רוצה שהרמה בארץ של פיתוח גוף תעלה אז אלי מעלה אותי לרמות גבוהות ובדרך לא מעיף אף מתחרה אם הוא לא ניראה ממש מגוכך כמו המתחרה שעלה לבמה במר צפון לפניי שנה וחצי עם הפומפונים, הוא יצא גבר ופתח 2 קטגוריות הגוף החטוב לגברים ו2 קטגוריות פיטנס ומרת ישראל לנשים, וצעירים יהיו עד גיל 20 ויהייה שמה תחרות מאוד קשה עם הרבה מתחרים אז אתה הראשון שחייב להיות בעד אלי ונגד אשר |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
|
![]() ציטוט:
אם אין לך הוכחות מבוססות במציאות אני מציע שתערוך את ההודעה שלך שכן זה שקול להוצאת דיבה וחושף אותך לתביעה משפטית.
![]() |