ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > פיתוח גוף תחרותי

פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם.

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 17-08-07, 13:50   #1
yaronas
חבר פעיל

אח שלי 1.96,אני 1.90 חחח לא נורא עקפנו אותכם בממוצע :d
yaronas מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 17-08-07, 13:57   #2
arbel2
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)

הסמל האישי שלarbel2

עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס

ציטוט:
פורסם במקור על ידי yaronas
אח שלי 1.96,אני 1.90 חחח לא נורא עקפנו אותכם בממוצע :d
[

לא נורא ,הזין שלנו יותר גדול

לפניות ,מענות ,טענות ובקשות ...לחץ כאן

מאמן חדר כושר מוסמך מטעם קמפוס "שיאים" אוניברסיטת ת"א
arbel2 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 17-08-07, 13:59   #3
yaronas
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי arbel2
[

לא נורא ,הזין שלנו יותר גדול
לא לא נראה לי בכלללללל,הציוד של סגל זה משהו נדיר אחי
ישן 17-08-07, 14:02   #4
arbel2

הסמל האישי שלarbel2

ציטוט:
פורסם במקור על ידי yaronas
לא לא נראה לי בכלללללל,הציוד של סגל זה משהו נדיר אחי

אחרי השוואה קצתרה ומהלומה קלה לאגו של משפחת סגל ,משפחת צפרירי עדיין שולטת בתחום הצנרת חחח,אבל משפחת סגל מקום שני מכובד מאוד

ישן 17-08-07, 14:07   #5
yaronas
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי arbel2
אחרי השוואה קצתרה ומהלומה קלה לאגו של משפחת סגל ,משפחת צפרירי עדיין שולטת בתחום הצנרת חחח,אבל משפחת סגל מקום שני מכובד מאוד
בנות לכתובת הנ''ל..
ישן 17-08-07, 18:58   #6
sagi28
מושעה

ברירת מחדל תגוב לארבל

ארבל אשר זה חולי בסםורט שללנו וצרעך להוקיע אותו
זה לא נה ראשונה שהוא הורס את הכייף בספורט שלו ניראה שכבר 30 הוא מתכלל במתחרים מקלל מגדף עונה בצורה לא נעימה מארגן תחרות תת רמה לוקח למתחרים את הגביע כדי לשמור לשנה הבאה לוקח לעצמו את הפרסים שהספונסרים נותנים ולוקח לכיסו את הכסף של שהוא מקבל ממשרד הספורט אם טעיתי במשהו אז תתקנו אותי
בינתיים השנה אלי האנה לא לוקח שקל ממתחרים ונותן פרסי כסף באולם מכובד וזה השנה הראשונה שהוא מארגן אז תנו לו קרדיט עד עכשיו הוא עושה עבודה טובה ויששתפר בעתיד אני בתור, הוא לפחות נותן כבוד ומצפה לכבוד כלפיו, אשר לא מכבד אף אחד ולכן אף אחד גם לא מכבד אותו.
אני בעד 2 תחרויות מר ישראל ברמה, אבל אשר פשוט הורס את האירגון המוביל בעולם בפיתוח גוף אז להבליג את כאילו לתת לו לגטימציה להמשיך עוד 20 שנה להתעלל במתחרים ולארגן תחרויות ברמה נמוכה.
ארבל חשבתי שאתה רוצה שהרמה בארץ של פיתוח גוף תעלה אז אלי מעלה אותי לרמות גבוהות ובדרך לא מעיף אף מתחרה אם הוא לא ניראה ממש מגוכך כמו המתחרה שעלה לבמה במר צפון לפניי שנה וחצי עם הפומפונים, הוא יצא גבר ופתח 2 קטגוריות הגוף החטוב לגברים ו2 קטגוריות פיטנס ומרת ישראל לנשים, וצעירים יהיו עד גיל 20 ויהייה שמה תחרות מאוד קשה עם הרבה מתחרים אז אתה הראשון שחייב להיות בעד אלי ונגד אשר
sagi28 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 17-08-07, 19:00   #7
arbel2

הסמל האישי שלarbel2

ציטוט:
פורסם במקור על ידי sagi28
ארבל אשר זה חולי בסםורט שללנו וצרעך להוקיע אותו
זה לא נה ראשונה שהוא הורס את הכייף בספורט שלו ניראה שכבר 30 הוא מתכלל במתחרים מקלל מגדף עונה בצורה לא נעימה מארגן תחרות תת רמה לוקח למתחרים את הגביע כדי לשמור לשנה הבאה לוקח לעצמו את הפרסים שהספונסרים נותנים ולוקח לכיסו את הכסף של שהוא מקבל ממשרד הספורט אם טעיתי במשהו אז תתקנו אותי
בינתיים השנה אלי האנה לא לוקח שקל ממתחרים ונותן פרסי כסף באולם מכובד וזה השנה הראשונה שהוא מארגן אז תנו לו קרדיט עד עכשיו הוא עושה עבודה טובה ויששתפר בעתיד אני בתור, הוא לפחות נותן כבוד ומצפה לכבוד כלפיו, אשר לא מכבד אף אחד ולכן אף אחד גם לא מכבד אותו.
אני בעד 2 תחרויות מר ישראל ברמה, אבל אשר פשוט הורס את האירגון המוביל בעולם בפיתוח גוף אז להבליג את כאילו לתת לו לגטימציה להמשיך עוד 20 שנה להתעלל במתחרים ולארגן תחרויות ברמה נמוכה.
ארבל חשבתי שאתה רוצה שהרמה בארץ של פיתוח גוף תעלה אז אלי מעלה אותי לרמות גבוהות ובדרך לא מעיף אף מתחרה אם הוא לא ניראה ממש מגוכך כמו המתחרה שעלה לבמה במר צפון לפניי שנה וחצי עם הפומפונים, הוא יצא גבר ופתח 2 קטגוריות הגוף החטוב לגברים ו2 קטגוריות פיטנס ומרת ישראל לנשים, וצעירים יהיו עד גיל 20 ויהייה שמה תחרות מאוד קשה עם הרבה מתחרים אז אתה הראשון שחייב להיות בעד אלי ונגד אשר
יש לך הוכחות שאשר מעלים כסף ? או שזאת השערה בלבד ?
אם אין לך הוכחות מבוססות במציאות אני מציע שתערוך את ההודעה שלך שכן זה שקול להוצאת דיבה וחושף אותך לתביעה משפטית.

תגובה