|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
מתחרה מקצועי - חבר על
|
![]() ציטוט:
אני מאחל לו המון בהצלחה, מגיע לו לזכות. דרך אגב, מאור זרדז, לא זרזד. ![]() אבל לא נהיה קטנוניים. להתראות ביום שבת. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() ציטוט:
(עם נתונים כאלה אין שום סיבה שלא תעשה את זה אני מאמין שהודעת הפרישה שלך כבר לא רלוונטית, זה היה משברון של רגע הלא כן?)
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
מתחרה מקצועי - חבר על
|
![]() ציטוט:
![]() אפשר לדבר על זה בתחרות. ![]() למען האמת אני כבר על 96 קילו.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
|
![]() ציטוט:
ניפגש בשבת .
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
![]() ניפגש בתחרות ?
![]() |
![]() |
#6 | |
|
![]() ציטוט:
ברור.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]() רק מילה לגבי השיפוט: אם כל החוליים של אי אף בי בי אני חושב שהשיפוט בהחלט הוגן.
דודי ששון אכן מכין מתחרים, אבל ראיתי גם שלא תמיד הוא נתן להם לנצח מתחרים טובים מהם. ב 99 אחוז השיפוט בסדר גמור. גם לגבי נאבא: השיפוט סביר בהחלט. זה לא שחור ולבן. הסיפור של חוסאם נגד אלעד כבר נטחן מספיק: חוסאם הגיע מאוד לא מוכן לתחרות, ובתנאים האלה זה היה בסדר גמור שלא נתנו לו ראשון. באלוף האלופים כשהייתה התלבטות בין אבי לויקינג, השופטים פעלו נכון והעדיפו את אבי - גם בגלל ההופעה ההזויה של הויקינג, כאשר בחצי מהפוזות הוא היה עסוק בלשתות מים (גיל הפציר בו קודם לשתות אבל הוא התעקש לא להקשיב). השיפוט הוא לא הבעיה באף אחד מהאיגודים, ובכל מקרה - גם אם תביא את ווידר לשפוט כאן - יהיו מי שיביעו תרעומת על התוצאות - וגם זה בסדר. לסיכום: בהצלחה לכל החברה האמיצים והרציניים שיעלו להתחרות, בואו נשאר את הפוליטיקות בצד בינתיים ונתן להם כבוד על עבודה סיזיפית ודיאטה בלתי אנושית. ניפגש כולנו בשבת. נ.ב. זכותו של כל אחד להיעדר מהתחרויות האלה, אבל מי שכל השנה גולש ומגיב ומעביר ביקורת, וביום המכריע לא טורח להגיע מעיד במשהו על עצמו. איכשהו נראה לי מהתגובות באשכולות הרלוונטיים שהרבה אנשים כלל אינם חושבים לבוא, וזה מאוד משונה. לגבי תירוצים, בואו לא נתחיל ליילל כאן כי גם לי יש חתיכת בניין על הגב שמכיל בתוכו ערימת צרות, ועדיין יותר סביר שאני אמונה מחר למנכ"ל חברת החדשות של ערוץ 2 - מאשר שאחמיץ את התחרויות הארציות.
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
מושעה
|
![]() אלון צוקרמן הוא אלוף האלופים ב2006 למה אין לו כבר פרו קארד והוא מתחרה במקצוענים ב ifbb??????
עזבו אותכם משטויות, אצל אשר פריג זה הכל קומבינות אז אם אלון צוקרמן אלוף האלופים לא קיבל פרו קלאד אז נאור זיו יקבל??????????? מקסימום הוא ישלח אותו כמו את עמית ספיר להתחרות במר אירופה או מר עולם של ifbb לחובבנים ואז אם הם יצליחו אז הם יגיעו למקצוענים. אז כבר עדיף להתחרות אצל אלי האנה להגיע כמוהו להתחרות במר עולם ולזכות, או להיות 4 במר פיטנס יוניברס כמו אירה מעיין. הרוב בכלל לא מתכוונים להתחרות בחול אז למה ללכת להתחרות ביום שבת בקומבינות של אשר פריג. אותי שאני ירד ל70 ק"ג הוא ישים ב65 ק"ג כי חסר לו מתחרה לקטוריה אז למה שאני ילך לליצן הזה????? אתם לא יודעים כמה קומבינות יש בשיפוט ששופט מכין מתחרה ונותן לו אקסטרה ניקוד ושמתחרה, ולא משנה כמה אתה בשקילה הם מעלימים עליין על 2 ק"ג או על 1-2 שנים בגיל, בקיצור הקומבינות חוגגות. אני תאמת גם לא יתפלא אם הוא מעלים עליי גם על 4-5 ק"ג כי אני שנה שעברתי שקלתי 69 וחצי ק"ג בשקילה ביום של התחרות בבוקר והתחרתי עד 65 לא כי אני רציני כי זה מה שהוא החליט. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
מפתח גוף מתחרה עד 75 ק"ג
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
מושעה
|
![]() גלעד אני מאחל לך מכל הלב בהצלחה בתחרות
אבל אחרי ששתשלם 500 שקל ולא שקל פחות, אחרי שתראה שלא בודקים תעודות זהות ואחרי שתבלה יום שלם עם אשר פריג אתה תבין מה ההבדל בין נאבאא ל ifbb בארץ אבל מה זה כבר יהייה מאוחר ואתה 3 שנים לא תוכל להתחרות ואלי האנה ממש רציני במה שהוא כותב אין אצלו משחקים אז תחשוב פעמיים כי אני אומר לך בתור אחד שיכול להתחרות ביום שבת אצל פריג ואם הבחירה היא בין האיגודים אז אי יתחרה רק בנאבאא . למה שלא תתגלח על הזקן שלי כשמו שאומרים, יש שמה קומבינוט בשיפוט ובגיאלאים, נגיד יבוא מתחררה בצעירים ויגיד שכחתי תעודצת זהו אשר לא יחזיר אותך הבייתה מדרום או לצפון כדי לא לאבד 500 שקל, נגיד יבוא מתחרה שהוא בחצי שנה -שנה מעל לכיל של הצעירים שאם אני לא טועה זה גיל 20 והוא אומר לאשר או שאני מתחרה בצעירים או שאני הולך הביתה שוב אשר לא ירצה לאבד 500 שקל והוא נכנס לקטגורייה שלך, הלאה נעבור לשיפוט נגיד יבוא מתחרה פחות טוב ממך אבל דודי ששון הכין אותו מי אתה חושב שיקבל מקום יותר גבוה הוא או אתה ותחשוב בהיגיון???????? הכל קומבינוט זה כבר מעבר לתחרות התת רמה שאשר פריג אירגן במר ת"א בשמש בחום של ת"א, גועל נפש אחד גדול. ועומר לנדאו אם גלעד באמת חבר אמיתי שלך אז אתה לא תרצה שהוא יתחרה אצל אשר הליצן שהורס את האיגוד בארץ אני נתתי לאשר צאנס אחרי צאנס והוא רק יורד יותר נמוך אז די נגמרו הצאנסים. גלעד תחשוב פעמיים וגם אם תחליט להתחרות בשבת אני מאחל לך בהצלחה בתחרות הראשונה |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
בוא נגיד ככה שגיא ,כמו שאלי מאוד לא מעריך את העובדה שמדברים על האיגוד שלו והצורה שהוא מנהל אותו ,אני בטוח שגם אשר שומע את מה שאומרים עליו ,ונעלב לא פחות ,אז בואו נשתדל מלהימנע מלדבר ככה .אפשר תמיד להזכיר את השטויות שרצות בנאבבא (ע"ע העובדה שכל התחרות של שנה שעברה סודרה ככה שאבי פלדמן יקח אלוף אלופים ) ,בכל אירגון יש ליכלוך ,בכל מקום יש כביסה מלוכלכת ,אבל כביסה מלוכלכת עדיף לעשות בבית.
![]() |