|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
כללי:: הכיעור בהתגלמותו
עוסק ב:: עד מתי נוב' 09
|
![]() אני דווקא כן מאמין שאתה שוקל 70, לגבי המשקלי עבודה קשה לי להאמין, אבל אם זה אמיתי, כל הכבוד.
לגבי התמונות, תאכל, והרבה, תן דגש על חזה.
![]() |
#2 |
מתחרה מקצועי - חבר על
|
![]() איזה הזוי מה שקורה כאן..
קולמן ומר אולימפיה מתווכחים על אם הוא כן או לא דוחק 90 קילו. מר אולימפיה זה קאטלר? קאטלר וקולמן מתווכחים בפורום...איזה כבוד. לבחור שהעלה את התמונות, אין ספק שאתה חייב לעלות מסה לא יודע איך היית לפני האימונים, מאחל לך בהצלחה בהמשך. לגבי משקלים כמו 90 ק"ג וכו'. תשתדל להימנע מrm1, חוץ מפציעות הרבה לא ייצא לך מזה. אתה לא פאוור ליפטר. בהצלחה . |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() למה אתם מתכווחים על המשקל?
יש לי ימבה אנשים בחדר כושר שאתם רואים אותם ושמים להם גג 80 בבנצ', באים דופקים 110. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#5 | |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() וואלה זאתי הסיבה שאני לא מעלה תמונות ולא מספר כמה אני מרים בתרגלים שונים בפורום
כי יש פה מזה סלחו לי המנהלים אבל בני זונות של אנשים מניאקים נגיד אם יכתבו תגובה שלילית אחת בסדר ניחה אבל כול פעם הם חוזרים ומנסים להשפיל ותגובה גוררת שוב תגובה ואז כמה כבר מתחילים ליצחוק בינהם בפוסט של פותח הפוסט וזה הופך כבר לעניין מגעיל וואלה יש לי תמונות עכשיו במחשב וכבר חשבתי כמה פעמים לעלות אותם אבל אני מעדיף לישלוח אותם לארבל שמבין רציני ואומר לו שלא ירחם עלי בתגובה ושיגיד לי מה לשפר זה עדיף על כל החרא והזיין שאתם שופחים פה נב: ארבל אני במגמת שיפור במיוחד במשקלים ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |