|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בוא תסביר לי בבקשה איך אני קולמן הפחדן אוקי ? לא הגבתי כבר למעלה מחודש + סבבה ? אם אני היתי קולמן הפחדן למה רק עכשיו עלו על זה ? אני מוכן להישבע במה שאתה רוצה שזה לא אני,אין לי סיבה לעשות את זה יש לי שם משתמש שלי. גם אתמול מישהו נירשם לפורום אם שם משתמש "גיל ניסים" והתחיל לירשום שטויות. זה לא אני בחייאת רבאק חלס סתם ללכלך את השם שלי. |
|
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
גיל תקשיב. אף אחד לא כועס ,פשוט השוונו IP ,זה לא קשה. הסרנו לך את הבאן ,תחזור ליוזר שלך.רק תתחיל להיתנהג יפה.
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אין לי סיבה להיכנס ממשתמש אחר ולהגיב,אם זה הייתי אני אז לא היתי מכחיש אתה אומר שעשיתם בדיקת ip נכון ? אם זה היתי אז היתי אומר למה שאני ישקר לך ?.. אולי זה קרה שהגבתי ממחשב של חבר שלי,והוא אחרי זה היתחבר מאותו המחשב והגיב בשם קולמן הפחדן לא שאני יודע שיש לאחד החברים שלי כינוי כזה כאן.. אם זה אני תשבור לי את הפנים במר ישראל סבבה? זה לא אני בחייאת רבאק! |
|
![]() |
![]() |
#4 | |
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
אחי ,חאלס ,זה לא משנה חוץ מזה ,אין לך באן יותר ,סידרתי את זה ,תחזור ליוזר הקודם שלך.
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אבל שוב פעם זה לא אני אני נישבע לך! אני אדם דתי סתם ככה אני לא ישבע,יכול להיות שהגבתי ממחשב של חבר והוא הגיב אחרי בכינוי הזה. אם זה הייתי אני היתי אומר,כולה משתמש באינטרנט למה מה יש לי להסתיר ?.. גם אתמול מישהו פתח משתמש בשם גיל ניסים ורשם שטויות עליי. אני רק אומר שוב פעם שזה לא אני,אין לי סיבה לעשות את זה. אם אתה מאמין או לא זה משהו אחר.. תודה שהחזרת אותי ![]()
![]() |
#6 |
|
![]() למה אנשים נכנסים בשם משתמש של מישהו אחר אני לא מבין, מה אין להם חיים לאנשים האלו?
![]() |
#7 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|