|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
מנהל מקצועי
|
![]() גלעד אני לא מבין מה כל הפוגרום הזה חח
כולה חיבל קצת חח יצא מניאק אבל בהומור ![]() תאמת עובר על עמית הרבה דברים קשים בחיים כרגע..ואני עד לזה..לא חושב שנכון להתייחס אליו כסתם ונדאליסט |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
גם עליי עוברים הרבה דברים ,זה אומר שאני מתחיל לחבל בפורום ? אני מוציא את זה על מישהו ? אל תנסו לתרץ את מה שהוא עשה .
![]() |
#3 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
הרי אתם הקמתם את הצ"י המטופש הזה בישביל מה?כדי להעלות את הרמה של הפורום נכון?כדי להחזיר אותו ל"ימים הטובים" וזה מה שאתם עושים?הורסים אותו?!זה ניקרא להחזיר אותו לימים הטובים? סתם ונדאליסט?שילך להרוס דברים בחדר שלו שיקח את המחשב שלו ויזרוק למישהו בבית שלו על הראש או שישרוף את האוטו של ההורים שלו זה אחלה ונדליזם שיהרוס דברים שקשורים אליו ולא את הפורום שזה קשור לעוד אנשים שנהנים להכנס לכאן ולהגיב . |
|
![]() |
![]() |
#4 | |
מנהל מקצועי
|
![]() ציטוט:
אני אח שלי אחרי שהשתלטו על צ"י פרשתי משם..חח המטרה של צ"י מבחינתי לא בלטה בכלל..אתה צודק. אני סתם מחורפן עכשיו 1 בלילה..אני מבין את הכעס שלך.. צרף אותי לאיסיקיו 324552225 ולפורצים פה של הפורום!!לא לפרוץ לי שמעתם?! |
|
![]() |