|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#41 |
חבר פעיל
|
![]() הנה כמה נתונים עליו:
גובה-169 משקל-88 צוור-43.5 ס"ם ידים-48-47.5 ס"ם אמות-36.5 ס"ם טבור-75 ס"ם רגלים-66 ס"ם תאומים 41 ס"ם הנתונים בזמן חיטוב |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
חבר פעיל
|
![]() אמות 36.5??? נראה הרבה יותר
אני רואה שככה זה האמות זה חלק מעצבן זאת אומרת יש הבדל משמעותי בין היד לאמה ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() לארבל יש אמות תאומים ורגליים יותר גדולים.:]
סתם שחיף הרוסי הזה ![]()
![]() |
#44 |
חבר פעיל
|
![]() תותח.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
חבר פעיל
כללי:: אני מתאמן קבוע כבר כמה שנים
עוסק ב:: תלמיד בתיכון
חדר כושר: חסוי
|
![]() מרשים מאוד. שימו לב שהפנים שלו נראות כמו של אחד בעל עודף משקל.
![]() |
#46 |
חבר פעיל
|
![]() סוס.
![]() |
![]() |
#47 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
סוס הבן אדם הזה אבל שוורצנגר נראה יותר גדול ממנו והוא גם יותר גבוה ממנו אז השרירים של שוורצנגר נראים יותר קטנים יחסית אליו אפילו אם הם אותו הדבר באיזה גיל שוורצנגר בתמונה שם?
![]() |
![]() |
#48 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() כוס עמוק מה חומרים עושים לאנשים.
אמן עלי עוד שנה להתהלך עם חצי מזה
![]() |
#49 |
|
![]() מ-ד-ה-י-ם
![]() |
#50 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
"החיתוכים" וה"חילוקים" שאתה מדבר עליהם זה לא אחוז שומן נמוך פשוט? מה הקשר לגיל, יש את הילד ההוא בן 7 תראה איזה "חילוקים וחיתוכים" אתה רואה אצלו בגיל 7 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
בהחלט נכון אבל בגרות שריר זה גם עניין גנטי יש אנשים שכבר בתחרות הראשונה שלהם רואים חיטובים מטורפים ומפגינים בגרות שריר רצינית מאוד (ע"ע אור "ביגביט " ביטון יקירינו ) ,וגם גדי שניחן בבגרות שריר מכובדת מאוד במיוחד ביחס למספר התחרויות שהוא עשה (זאת סה"כ התחרות השניה שהוא משתתף ) אלכסיי יהיה כוכב גדול ,אבל הכל תלוי בהרבה גורמים ,אסור לו לאבד את הסימטריה שלו ,הוא חייב להישאר נקי מפציעות רציניות (ע"ע קרעים בחזה ושאר שרירים ) והוא חייב לצבור "בגרות" .
![]() |
![]() |
#52 |
|
![]() בגרות שריר איך שאתם קוראים לזה...זה קשור לגיל ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
חבר פעיל
|
![]() מטורף, איזו גנטיקה ופרופורציה מעולים !
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
|
![]() חחח חשרתי מהמכון, איזה טמבל יחסית סוס בא אליי "על מה אתה עובד? ניפוח?"
אז אמרתי לו "מאסה, כן" בקיצור הוא אמר לי "10-12 חזרות?" הסברתי לו את העניין שלהיפרטרופיה צריך 8-12 וכדי לפעמים גם לרדת ל6 ומטה, לצורכי גיוון. בקיצור הוא אמר לי שכל הסוסים עושים 10 חזרות ומעלה.(סוסים=בודיבילדרס) בקיצור הוא התחיל לשחק אותה מבין אז שאלתי אותו אם הוא מכיר את אלכסיי לסוקוב, הוא אמר שלא. הסברתי לו שהוא בן 19 וברמה גבוהה מאוד ואפילו צפוי להיות מר אולימפיה. אז הוא אומר לי "מה חוכמה? בטח הוא על סטרואידים!" סיימתי את השיחה והלכתי הבייתה.. חחח כל החפירה רק בשביל להגיע לנושא של אלכסיי..
![]() |
#55 |
מושעה
כללי:: אוהב הליכות רומנטיות לאורך חוף הים לצפות בשקיעה ולהתחבק תחת אור הכוכבים
|
![]() חחחחחחחח
היום מישהו אמר לי לא להרים משקלים כבדים כי זה סתם מנפח וזה לא באמת עובד על השריר והוא היה מרים משקלים כבדים והתנפח ואז כשהוא הפסיק להתאמן הכל הפך לשומן לכן אני צריך להרים משקלים קלים הרבה חזרות כי רק ככה עובדים על השרירים באמת ולא ניפוח :laugh::laugh::laugh::laugh::laugh::laugh::laugh:: laugh: |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
חבר פעיל
|
![]() מ-ד-ה-י-ם - !
Love The Pain - He Will Remind You That Youre Still Alive השואומי שלי:http://www.showme.co.il/profile.asp?u=darkangel2k פלקס וילר - האסתטיקה האהובה עליי: http://www.youtube.com/watch?v=YsQ6ZRJjSWI http://www.youtube.com/watch?v=JvWUKhEb2WA |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() הוא בגובה שלי ![]() גם אני צריך להתחיל להזריק ![]() מישהו יודע בערך מה ההקיף יד שלו ?
![]() |
![]() |
#58 |
פתו-אסטרוגן
|
![]() קטנצ'יק... הלוואי עלי להיות כזה קטנצ'יק =)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Banned
|
![]() איזה בטן Gh :]
אבל עתיד מובטח , הפנים שלו נראות כאילו הדביקו לו אותן בפושוטופ וזה בכלל לא הגוף שלו ,אבל ראיתי אותו באתרים בחו"ל , הוא מדהים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
|
![]() ציטוט:
![]() זה לא נראה לי חלבי בכלל |
|
![]() |
![]() |