|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
מנהל מקצועי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() עיצוב אלעאק..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
מושעה
|
![]() אני עוש את המסימום מבחינתי
אני נהנה להתחרות וברור שאני רוצה מקום 1-2 אבל לא בכל מחיר לא מוכן לסכן תבריאות שלי בעתיד בשביל גביע וכן לפי דעתי מקום 4 בארץ עד 70 מאוד מכובד כי לא התחריתי נגד קונוסים אל נגד מתחרים חזקים ורמת הקטגוריה הייתה גבוה לילה טוב זסה בסה"ר מר ישראל לא מר עולם ולא מר אומיפייה ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
נכון שמקום 4 זה מכובד, ואני בטוח שכל ילד ואני מדגיש כל ילד בפורום הזה היה רוצה להגיע לזה.. אבל אתה יודע טוב מאוד שאם היית עושה עוד מאמצים כבדים יותר והיית מראה שינויים גדולים משנה לשנה אם היית משקיע, נכנס לתקופות מאסה של שנה כלומר לקחת שנה הפסקה מהתחרויות כי אם נסתכל על זה.. לא פיספסת אף תחרות עד עכשיו.. אין מתחרה כמוך! זה לא כזה טוב.. תלמד מאחרים שעומדים איתך על הבמה.. מתחרים שהעלו מאסה משנה לשנה ובאו מוכנים לתחרות.. יש לי שאלה אליך.. יש שנה שלא התחרית בה בכלל והיית בתקופה של מאסה? אני בטוח שהתשובה תהיה לא.. כי אתה ממש מפחד להפסיד איזו תחרות.. עזוב אותך מהעידוד שאתה מקבל מהקהל.. כך שנה +.. תנסה פעם אחת ותראה שאתה תתקדם מהמצב שהיית שנה קודם.. כנראה שאתה לא אוהב שינויים.. חבל.. ![]() בהצלחה בהמשך! |
|
![]() |
![]() |