|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
מנהל מחלקת התזונה
כללי:: משה גלעדי
עוסק ב:: סטודנט לרפואה
|
![]() שים לב שהנזק זה לא ציטוט שלו. הוא צודק, עודפים יכולים להפוך לשומן, זה לא משהו מפתיע, נכון שאולי היה צריך לחדד שמדובר בעודף קלורי. מצד שני, זה ynet, אני כבר שמעתי על אנשי מקצוע שדבריהם נערכו.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() נכון הוא צדק וזה נכון בהחלט! בקשר לפגיעה בכבד יש בזה משהו רק לכמיות גדולות מאוד (מסחריות) יכול להוות פגיעה בכבד! לכן הוא ציין את זה חצי קילו חלבון ביום זה בהחלט הרבה
הייתי גם אצל יאיר קרני 2 פגישות הבן אדם לא מבין בפיתוח גוף! וזה בדוק עריכה:הזיכרו שמה את דרור שגיא המרצה שלי לפיזיולויגה כפרה עליו פחחחחחח |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
וכמו שאמרתי זו דעתי האישית ולא אמרתי שאני לא מכבד אותו וגם אמרתי שאני לא מכיר אותו אישית אבל הרושם שלי עליו לא משהו גם עקב המוסד שהוא "מנהל" |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אתה חושב שגיל יותר טוב ממנו? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
גיל יותר בקטע של פיתוח גוף תחרותי ותזונת ספורט. אלו ההבדלים בינהם , זה לא אומר שלשני אין ידע יותר מהאחר אבל ההתמחות של האחד שונה מהשני כל אחד מתעסק בדברים הללו יותר מהשני לכן יש לו יותר ניסיון בעניין. בכל מקרה התזונאי הכי טוב שיכול להיות איי פעם הוא אתה עצמך ולראות גישות שונות ולקבל את הניסיון הינו רק יתרון בסופו של דבר זה הגוף שלך. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() רואים שאתה לא יודע מה שאתה מדבר :dry:
לא בקטע של פיתוח גוף אני לא רוצה להתחיל פה לדבר שטיות אתה כנראה לא מכיר מספיק טוב את גיל יאיר הכין את אלון צוקרמן את דרור עוקבי? לא מספיק הכין עוד הרבה תראה לי מישהו אצל גיל ברמה כזו? |
![]() |
![]() |