|
|||||||
| פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
|
|
|
#1 |
|
חבר פעיל
|
zoond וליאו בין הבחורים האינטלגנטים פה... יפה הנושאים שאתם בוחרים לדבר עליהם
בפורום כללי. ועדיף את נתניהו על פייגלין, עם הניסיון הענק שיש לו והמוניטין והקשרים שהוא צבר וצובר בעולם והידע הרחב שלו בתחום הפיננסי עדיף לבחור בו לראשות הליכוד. אם עוזבים כמובן את נושא השלום כי גם עם ביבי ובלעדיו לא יהיה שלום בחיים אז למה להתאמץ. (באנחה שהוא יבחר לראשות הממשלה).
|
|
|
#2 | |
|
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
ציטוט:
קודם כל צריך לגלגל את אוסלו לאחור בדרך זו או אחרת.. כמו שאומרים שאבן שנזרקה לים ע"י טיפש , 40 חכמים לא יוציאו אותה , אבל 50 חכמים כן , וכשאין בררה אז אין בררה. במתכונת הזאת אין עתיד לעם ישראל. עייפנו מלנסות ליצור מדינה מלאום. החדשות הטובות הם , שגם אותה מתכונת חסרת עתיד. נ.ב נתניהו עדיף על פייגלין , ולא כי הוא יביא את ה"שלום" (ערך זוטר כשלעצמו שנופח ע"י תעמולה לפני כל הסכם שעשו) ועדיף לתת לליכוד פסק זמן ולתת למישהו אחר , להוביל.
|
|
|
|
#3 |
|
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
אני בכללי מעריץ את נתניהו , אני חושב שהוא באמת יכול לקדם את המדינה
בכל הנושאים .... אבל הבעיה שהוא מקורץ מאותו חומר כמו שאר הפוליטיקאים . לעומתו פייגלין הוא יותר איש העם אדם עם ערכים מושרשים , הוא לא עושה את זה בגלל אינטרסים אישים אלה בשביל לקדם את העם שלנו . הישראלים שחכו דרך ארץ , בגלל שכל הזמן מאכילים אותנו זבל שמאלני ופייגלין רוצה לשנות את זה , אז לפי דעתי הוא אדם ראוי ושימו לב שבכל כליי התקשורת , מתקיפים אותו ומעליבים אותו בפומבי ? ההיתי בהלם אתמול כשראיתי את לונדון וקירשנבאום בקיצור מה הסיבה שהם תוקפים אותו ככה ? הוא רדיקלי במחינתם , מבחינתי הוא ציוני מושלם
|