|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() לא חשבתי שזה יהיה ככה :S
יש פה מעטים שאני באמת רוצה לפגוש.. לא להפגע: אני avunari-מכיר ניקי, קורא סביל בפורום מתן16-רוצה להכיר ומצטער שלא אכיר g man- אני אכיר בקרוב בכל מקרה aviran-גם כן, קבענו כבר אימון ארבל יהיה בחנות בכל מקרה בשישי-פגשתי כבר חבר של g man שגם קורא סביל בפורום- לא מכיר טאוס-פגשתי אקונמטטה-לא מכיר סוזוקי-רוצה fatty-רוצה tima-לא מכיר חשבתי שיבואו אנשים כמו פאניק, דניאל ברק, טוקסיסיטי, רןZ, כל האנשים המנוסים שבאמת מעניין אותי לראות איך הם נראים מהצד השני... מאוד מצטער.
![]() |
#2 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() אחי אני פשוט לא אסע עד לרמת גן בשביל להפגש עם אנשים מפורום..
אם זה יהיה בראשון זה סיפור אחר |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני ממליץ לפתוח עוד אשכול עוד יטמיים שלושה,נראה מי יגיע,יש הרבה אנשים כמו מזוז,בזוקה ועוד הרבה שבכלל לא ראו את האשכול..ושלא באו למפגש הקודם. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אנשים תבינו זה לא רציני מפגש כזה, יהיו מפגשי פורום נוספים תהיו בטוחים בזה והם יהיו עם נוכחות גדולה יותר והרבה יותר מושקעים.
תחשבו על זה.. נפגש בחנות נדבר קצת זו לא סיבה מספיקה לנסוע עד לרמת גן מחיפה לדעתי. אולי יש שחושבים אחרת אבל כמו שאמרתי זה יוצא שבוע אחרי מפגש שהיה כבר אין טעם בזה כשגם יש אנשים שיגיעו למר ישראל הם לא יבואו למפגש הזה. בקיצור, ההחלטה לוותר הייתה נכונה לדעתי. נ.ב תרדו מאיתן.. הוא הציע משהו ואנשים פשוט לא שתפו פעולה.. לא מספיק בכל מקרה. |
![]() |
![]() |