|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() arbel2,
אני לא חושב שאני מסוגל להתחיל עם מישו בזמן שאני עובד.. המכון נועד בשביל להתאמן..סתם דבילי. בכללי אני לא אוהב לדבר בזמן שאני מתאמן.
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() תלך אליה ותגיד לה בדיוק מה שעולה לך בראש באותו רגע, אם זה אומר להעיר לה על הדרך ביצוע של תרגיל תעשה את זה, אם זה להחמיא לה תעשה את זה, לתכנן מה אומרים מראש זה הכי מפגר זה יראה כאילו דקלמת משפט כדי להגיד לה..
אבל אם כבר ביקשת משפט פתיחה.. משפט פתיחה(לא הייתי קורא לו פתיחה בדיוק כי זה לא היה מתוכנן מראש) שיצא לי פעם והניב תוצאות טובות היה(כמובן שהשפת גוף שלך תשדר ביטחון, לא כאילו אתה מפחד ממנה או משהו)- היי, נראית לי נורא מעניינית מרחוק..(מבט חושב), אבל מקרוב קצת פחות. זה שילוב של מחמאה והקנטה במשפט ובפעם שהשתמשתי בזה זה עבד לי מעולה, רוב הסיכויים שאחרי משפט כזה בשילוב עם שפת גוף נכונה הבחורה פשוט תגמגמם כי גרמת לה לאיבוד הביטחון או תנסה להקניט בחזרה - אבל זה הכל חלק מהמשחק, משם אני כבר מאמין שתסתדר לבד. לארבל - גם אני ככה, כשאני מתאמן אני לא רואה כמעט שום דבר בעיניים חוץ מהברזל, כמובן שאם באים לדבר איתי(בחורות או גברים גם יחד) אני לא יהיה סנוב ויתעלם מהם.. אבל בתאכלס אני מעדיף להתעסק באימון מאשר בדברים אחרים, ובטח שלא הייתי רוצה להתחיל עם מישהי כי כשאני בא למכון אני בא זרוק לגמרי, ובשילוב עם הזיעה = לא מצב אידיאלי. |
![]() |
![]() |