|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() חלאס יבבונים ...
על תדברו שטויות , על תזכירו את הספאצנז באותה שורה עם סיירת מטכ''ל חחח מה אתם רצינים ? דוד שלי מצד האמא שרת בצ'צ'ניה (יחידת ספאצנז) קודם כל זה לא כמו פה בוכים שלא חוזרים שבוע הביתה האנשים האלה בצד השני של העולם במרחק שאפילו למטוס לוקח 5 שעות לעבור אותו האנשים האלה לא רואים את הבית חודשים הופכים אשכרה לרובוטים . זורקים אותם ליערות בגודל של ישראל וירדן ביחד בלי כלום הן צריכים לשרוד , הם שותים דם ! על מה אתם מדברים בכלל! כשהם חוזרים מהשרות שלהם (אם הם חוזרים) הם אנשים אם פגם פסיכולוגי קשה הם רואים מוות כל יום ומוות הכי אכזרי שיש . אני יביא לכם תמונה של חיילים רוסים עומדים פנים מול פנים אם חיילים אמריקאים חח אתם תצחקו , החיילים הרוסים משתינים עליהם בקשת .. אני לא מזלזל בשייטת או בסיירת אבל אם כל הכבוד אנחנו מדברים על קנה מידה אחר לגמרה ואני אומר את זה בתור אחד שמאד רוצה לשרת בשייטת וכבר בשלבים מתקדמים אז שלא תגידו שאני קומוניסט ![]()
![]() |
#3 |
חבר פעיל
עוסק ב:: תיכון
חדר כושר: B-Fit
|
![]() אגב.. הרבה מהאנשים שלא מתקבלים פונים לפשע במקומות האלו..(הרבה לא מקבלים)
אנשים טובים שלא קיבלו אותם מתחילים לעבוד עם טרוריסטים.. כי הכסף טוב ויש להם נסיון. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() היה לי פעם עובד מרוסיה, בחור קצת מבוגר אז הוא היה באזור 45, הוא אמר לי אז, שרצו שהוא יהיה במאפיה ברוסיה והציאו לו הרבה כסף + וילה גדולה, אבל בכל זאת הוא ברח עם אישתו לארץ, הוא אמר לי היו הורגים שם אנשים ברחוב, יכולת ללכת ברחוב ולראות בנאדם מת.
זה הגיוני מה שהוא אמר? אני מנחש שאולי הוא מתכוון לפני 15 שנה ויותר זה היה.
![]() |
#5 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אה, ודרך אגב עם צ'צ'ניה זה די נרגע בזמן האחרון לפי מה ששמעתי, פוטין טבח בהם ממש חזק. ציטוט:
הדבר היחיד שאני שונא ברוסים זה שאכפת להם רק מעצמם... פוטין הסתכסח עם המדינות השכנות כמו לא יודע מה, בגלל שהוא רוצה לשלוט בכולם כלכלית. גרוזיה, אוקראינה, אוזבקיסטן, הם כולם שונאים את רוסיה. ופוטין הוא זבל כי מצידו שיזדיין העולם, יום אחד מדבר על סכנת האיסלם הקיצוני בצ'צ'ניה, יום אחרי מוכר נשק לאחמדינג'ד, וצועק למדינות אירופה: "בוש מזיין לכם ת'שכל, אין לכם ממה לפחד, זאת אמריקה שרוצה להשתלט עליכם." |
||
![]() |
![]() |