|
|||||||
| פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
|
|
|
#1 |
|
מושעה
|
כל משחק שאני רואה שהוא חשוך מדי ואין פנס או משהו שמחובר לרובה-ישר אני מוחק
כי זה לא כיף שאני נבהל ככה ברצף..חח בדום אתם צריכים לראות..רק עולה התפריט פתיחה והלב שלי מפרפר |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
ציטוט:
אני לא מצליח להבין את הקטע הזה של לפחד ממשחק, כאילו מקסימום המפלצות "יהרגו" אותך ותתחיל מהתחלה, מה העניין? ![]() כנראה שאצטרך להוריד את המשחק הזה כדי לראות במה מדובר. למרות שאני זוכר שפעם שיחקתי אצל חברים שלי ב-Doom Quake וכל החרא הזה ולא אהבתי רק בגלל כל המבוכים, הייתי עושה שעה מעגלים חוטף עצבים ועוזב את המחשב. |
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
מושעה
|
ציטוט:
חחח מאיר..אם אתה מתקין לי סיילנט היל על המחשב (בלי לשחק) אני אוטומט מתעלף כוס עמק איפה משחקים נורמלים של יריות..מה עכשיו זה טרנד חדש משחק+התקף לב? |
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
ציטוט:
|
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
ציטוט:
|
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
חבר פעיל
|
ציטוט:
אבל YOU ARE EMPTY באמת מפחיד! כמו סרט אימה מחורבן. לא ממש הבנתי את העלילה, איזה קצין רוסי שנכנסה בו משאית.. בקיצור, מתעורר בבית חולים. עוד לא הפליץ כבר שומעים רעשים מוזרים.. עולה קומה, יורד קומה, נכנס לשירותים לוקח לום, יוצא - פתאום איזה אחות בת פוסטמה כלבה בלי לסת קפצה עלי, גרמה לי לצרוח כמו ילדה קטנה ולקלל בלי סוף!! זה אחד הדברים היותר מפחידים שיצא לי לשחק בהם! מיותר לציין שאחרי זה עשיתי ALT F4 ועפתי מהמשחק, כן ?... ![]()
|
|