|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
מפתח גוף מתחרה
כללי:: אור ביטון
עוסק ב:: מתחרה מקצועי
|
![]() זה אתה בצד שמאל?
אם כן באמת הפתעת אותי...יש כיסוי לדיבורים. נראה מעולה! לגבי שאר התמונות, בחלק יצאו יותר טוב בחלק פחות טוב, אבל בכללית אור "ביגביט" עושה רושם של אחד המתחרים הכי אסתטיים שנראו על הבמות בשנים האחרונות, ספיר כמו תמיד מושלם, ומישל פשוט נפלא. בהצלחה לכולם, נתראה עוד שבוע...[/quote] תודה אחי..זה באמת מחמיא.. התמונות יצאו טובות אני מאוד מרוצה מאיך שהופעתי וזה מעורר השראה להמשך.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
התמונות יצאו טובות אני מאוד מרוצה מאיך שהופעתי וזה מעורר השראה להמשך..[/quote] יאללה חביבי ,אני נותן לך 4 שנים להיות הפלקס ווילר הישראלי.
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() ארבל מה הגובה שלך אתה נראה איזה שתי מטר.. ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
|
![]() ציטוט:
103 קילו כרגע ,בדרך ל110 ,למרות שאין לי בעיה לעצור את העליה במסה באמצע אני אם רואה שהעליה מתחילה לקבל כיוון שלילי , המטרה היא להיתחרות ב2009 ,עד אז אני מקווה להגיע למשקל אוף סיזן איכותי יחסית של 115 קילו ומשם להתחיל חיטוב לתחרות ,המטרה שלי להיתחרות ב90+ קילו למרות שאני יהיה בקטגוריית נוער.
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() חח אבל אני בן 15 בכל מקרה אתה ענק אין ספק שגם אם אתה מתחרה שנה הבאה אתה לוקח בענק את המקום הראשון.. קבל מוניטין ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ארבל הוא אחד התותחייים בנאדם ענקק ואחלה גבר