|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() אז ככה אני בן 19, שוקל 55[בערך], 1.75.
זה לא תת משקל, אבל נראה רזה ואני רוצה להתחיל לעלות במסה כמטרה ראשונה ובמקביל לעבוד גם על ניפוח. אני יודע שאני צריך אבקות של פחמימות+חלבונים ויש לי כבר את זה. אני בצבא ויש לי מכון כושר שכולל הרבה מכשירים, אני צריך רשימה של אימונים וסטים שיעזרו לי להגיע למה שרציתי, תודה לעוזרים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אחי יש לך שלל של מאמרים תתחיל לקרוא...
יש לך בעיה או שאלה תפרסם פה את מה שלא הבנת ויעזרו לך ביתר רצוןן!! אבל יהיה לנו קשה לעזור עם לא תקרא ותתאמץ קצת ![]()
![]() |
#3 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
אוקי תודה, מצאתי את המאמר על עלייה במסה ואני קורא אותה. אבל בכל זאת כתוב שם לבצע תרגילים ABC, שאין לי מושג מה כל אחד מהם אומר, אני אפילו לא מכיר את המכשירים |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ואני קורא אותה -> אותו! דבר שני, יש באתר תוכניות אימון: http://israelbody.org/Index.asp?CategoryID=209
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר מתחיל
|
![]() צודק, אני לא מרבה לטעות במיוחד בדיקדוק.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אני אנסה לעזור.
תראה, בשביל לעלות במסה אתה קודם כל צריך לאכול. האוכל, השינה, המנוחה בין האימונים, לא פחות חשובים מהאימונים עצמם. לכן, תישן לפחות 8 שעות, תבנה לעצמך תפריט שבו כל יום תאכל אותו הדבר (עם דגש על חלבונים) ותנוח יום אחד בין אימון לאימון. אם לא התאמנת עד עכשיו בכלל הייתי מציע לך להתחיל עם Fbw. לגבי התפריט, תעזר במדריך להכנת תפריט לעלית במסה שבאתר, ולאחר מכן תשלח אותו בפורום תזונה, ונגיב עליו. אם יש עוד שאלות, אתה מוזמן לשאול כאן. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
|
![]() תתחיל לעבוד במכון כושר,תאכל נכון..
תישן לפחות 8שעות ביום.. |
![]() |
![]() |