|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
זה שרשום גיינר לא אומר שאתה תהיה פתאום ענקיי עם מלא שומן!
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אתה חושב שכדאי לקחת אתזה ? כי אני שוקל 74 קילו והגובה שלי 174 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אפשר להגיע לאותם תוצאות מאכילה נכונה. אני אומר שתנסה פעם אחת אתה לא תשמין בחיים יותר מידי! נ.ב העלה את כמויות האוכל-כל מנה שאמא נותנת תבקש עוד קצת
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אחי, לפי מה שהבנתי, אתה כל כך רוצה להשמין, פשוט מת להשמין,
אז יש לי עצה בשבילך, תאכל ביום 8 ארוחות במקדולנדס, או ג'אנק פוד אחר.. זה יוצא 500+ * 8 = 4000 קלוריות ביום, ואז תקבל את מבוקשך! אבל אם אתה רוצה להשמין במילים שלך, זאת אומרת לעלות מסה.. תקרא מאמרים!!!!!!!!! ומהר!!!!
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני פשוט שואל אם זה יעזור לעלות בשריר לא בשומןןן |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בסה"כ משתמש חדש ומטורד. במקום לעזור לו ולדבר אליו יפה אתה ועוד כמה לועגים ומסתלבטים עליו. כולם חכמולוגים אחרי שהם יודעי דבר, הייתי רוצה לראות את ההתחלה שלכם בתור מתאמנים. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כשניסו להסביר לו, הוא כל הזמן אומר שהוא רוצה להשמין, זה נשמע, כאילו לא אכפת לו ממה שהוא מעלה: מסה או שומן, העיקר להעלות משקל... אני לא מסתבלט... אולי עקצתי אבל בסוף אני מקווה שהוא הבין את הנקודה...
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני לא רוצה להשמין ביכלל ! ביגלל זה אני שואל את כולם כי אני שואל אם אני יקחח את האבקה הזאת אני ישמין ? כי אם אני ישמין אני לא יקח ! המטרה שלי זה לעלות במסת שריר לא שומן ! להשממין אני לא רוצה ביכלל !@ אני ההפך רוצה גם להרזות אז עכשיו אתה מבין או לא :!? וRONUSH אתה אחלה גבר לפחות אתה מבין אותי פה תודה רבה . אני מבקש אם אתם יכולים להסביר לי אם אני ישתה את האבקה אני גם ישמין או רק יעלה במסת שריר ? אני לא רוצה להשמיןןןןןן !@# |
|
![]() |
![]() |