|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#41 |
הושעה
|
![]() כוסיות?! הנשים היחידות שראיתי שם עד עכשיו הוציאו לי את החשק להתחתן אחרי זה...
חחח לצאת עליהם? שבוע ראשון אני במשטרה וכבר לעשות בעיות? אגב, כל כך מתאים שזה היה בדיוק בין תל אביב להרצליה...
![]() |
#42 |
חבר פעיל
|
![]() אנטון מה משטרה צבאית אחי לכלכת בגדול לכלכת, צא משם אחי צא מה אתה משת"פ, איכס אחי שוטרים צבאיים יורקים להם בפנים, אני אישית בשירות שלי ראיתי שוטרים צבאיים חוטפים מכות, פעם אחת 2 חטפו פיצוצים בתחנה מרכזית באר-שבע ופעם אחת ראיתי שוטר צבאי חוטף מכות 300 מטר מהכניסה למז"י, חבר שלי ששירת במפח"ט 646 סיפר לי ששני מילואימניקים שסופחו לשם פיצצו איזה שוטר צבאי כי הוא התגרה בהם, אחי אפילו ש.ג חוטף פחות מכות.
נכון רוב החיילים הם אנשים סבבה, אבל מסתובבים לך המון חיילים עם בעיות משמעת שאתה לא רוצה לדעת עליהם שרק נכנסים ויוצאים מהכלא הצבאי, אתה נתקל בחיילים כאלה בתחנות מרכזיות ומקומות אחרים אתה רואה הם לא מגולחים/כתפור פתוח/תספורת או כל דבר אחר, אתה תבוא תגיד לו תוציא חוגר הוא יוציא סכין.
![]() |
#43 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#44 |
חבר פעיל
|
![]() אין קשר, אבל תתרגל למשפט הזה, עם הזמן אנשים יגידו לך אותו :-) , אתה חייל חדש, תקשיב לי אני יודע מה אני אומר.
![]() |
#45 |
חבר פעיל
|
![]() מה הפרופיל שלך אנטון?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
הושעה
|
![]() אין לי בעיה שאנשים יגידו לי את זה. גם אני לא אוהב את הצבא, המפקדים וכל מה שאני רואה. המפקדים מדברים שם כמו ערסים טהורים. אין לי גם חרדה מיוחדת ממכות. אבל אנשים שדיברתי איתם ששירתו ומשרתים במשטרה צבאית אומרים שזה בסדר גמור שם. אין הרבה דרישות בשירות עצמו.
![]() |
#47 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
חבר פעיל
|
![]() משת''פ כי אתה אשכרה נותן קנסות לחברים בגלל שהם פאקינג לא מגולחים או נעים לא מדוגמים..זה מגעיל,אני מאמין שאתה לא תזיין חיילים,אה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
חבר פעיל
|
![]() אנטון, תצא משם מהר. אתה אחלה בחור ממה שרואים בפורום, אין לך מה לחפש בחרא הזה שנקרא מ"צ. אתה חדש בצבא, לכן אתה עדיין לא מכיר את המערכת הזאת, אבל אני אומר לך שזה התפקיד הכי מסריח, עלוב ומגעיל שהצבא יכל להמציא. התפקיד שלהם זה לתפוס חיילים לא מגולחים, בלי דיסקית, שהלכו עם חולצה בחוץ וכד', ולגרום להם לקבל במקרה הטוב קנסות ובמקרה הרע והשכיח לקבל ריתוקים בבסיס או כלא. זה מגעיל ודוחה. חבר שלי מבסיס, נער בודד, הלך לא מגולח פעם אחת ותפס אותו מנאייק ( כן, כן זה יהיה השם החדש שלך אם תמשיך שם), הוא פיצץ אותו במכות ואני, בנאדם שממש ממש מתנגד לאלימות, פשוט הבאתי לו חיבוק ברגע שהוא סיפר לי את זה. בקיצור, צא משם כול עוד נפשך בך!!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
הושעה
|
![]() מה זה צא משם?! אני לא יכול פשוט לצאת מתי שבא לי... חוץ מזה, התפקיד לא קשה - אבל אין מה לעשות, צריך לעשות מה שצריך לעשות. חוץ מזה, יש תפקידים כמו מאבטח מתקנים, משהו בכלא, משהו בירוקרטי יותר ועוד דברים כאלה. לא כל השוטרים הצבאיים מסתובבים ומחכים לטרף.
![]() |
#51 |
חבר פעיל
|
![]() אני מכיר בחור שהיה מ''צ לשבוע שבועיים ויצא משם(אחרי שהייה בכלא כמובן)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#53 |
הושעה
|
![]() שמעו, אתם אומרים דבר אחד, אבל גם אני מכיר ומדבר עם שוטרים צבאיים שמשרתים כבר יחסית הרבה זמן. לא מוטלות עליהם עבודות קשות, יש זמן לדברים אחרים, אחרי הטירונות היחס די בסדר ומה גם שהתפקיד הזה מאד זמין בירושלים. אני מבין שהבעיה העיקרית היא ה"פושעים"...
![]() |
#54 |
חבר פעיל
|
![]() בקשר למשפחה, בהנחה שזה היה ילדים קטנים, אז הרבה ילדים בגליאים האלה מפחדים להתגייס לצבא אז ההורים שלהם אומרים שהם לא חיביים, גם דודה שלי אורמת את זה לילדה שלה(בת שמונה) זה לא אומר שהיא בעד השתמטות(גם היא וגם אמא שלי עלו לארץ על מנת להתגייס בעוד שהיה להם חיים נוחים בארה"ב)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
חבר פעיל
|
![]() בה"ד 13..נוסטלגיה
![]() אם יש משו שאני לא ישכח זה את היום שאמרו לי ליפניי העליה לאוטובוס שזה למישטרה צבאית..אני הבנאדם האחרון שחשבתי שיקחו למקום כזה,אבל צבא נו..הלכתי למעצר אחר כך הצטרפתי.. המיסדר הלם זה אחד הדברים שם!! יש מישמעת מאוד גבוהה שם..אבל אני אישית עשיתי להם חיים לא קלים,אחרי 3 שבועות אמרו לי טוב סבאג אתה לא תילך לקורס לוכדי עריקים לצאת מהחיל זה רק לשב"ס אתה מעוניין? וחתכתי מהמקום הזה דיי מהר עוד ליפניי שניגמרה הטירונות.. אבל בדרך כלל לצאת משם זה סיוט שלא ניגמר.המון טיולים בכלא 4..ובסוף המון מתייאשים.. אתם תעברו שם אלפי הצגות..רוב הסיכויים שהסמל שלכם זה ביטון אם אני לא טועה .. בחור טוב! בתקופה שלי זה היה סלאביק..ניראה לי שהוא לא ישכח אותנו לעולם.. כן מיותר לציין שאני לא מחבב את החיל הזה (במילים נחמדות נו) אבל אם בחרת להשאר אז לך למצ"ח או לוכדי עריקים..לא שוטר ולא מד"כ..בזמנו פגשתי שם גם את אחד הנציגים של ישראלבאדי המגודל ההוא מאילת.. בארוחות אל תעשה יש גבינות קוטג' ובייצים בשפע..אל תחשבן לחבר'ה מהמיטבח תעקוץ חופשי! צהריים יותר בעייתי...אבל אפשרי להסתדר.. יש כל מיניי מקומות שאני לא ישכח והמקום הזה הוא אחד מהם ![]() שיהיה בהצלחה |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() עזבו שטויות.. הכי חשוב שיש לך 50% ב- H&o
![]() |
#57 |
הושעה
|
![]() יש לי תיק והרבה אוכל שאני מביא, אני אוכל שם הרבה טונה שאני מביא מהבית, פעמיים שייק שאני מביא מהבית, הרבה ביצים מהחדר אוכל, פסטרמה מהבית ובתור פחמימות בחיטוב את הדברים הרגילים. כדי שזה לא יסתבך אני אשאר בחיטוב בינתיים שלא יהיה צריך לקחת הרבה. קוטג'ים באמת יש להם שמה מלאי בלתי נגמר. לא הצלחתי אפילו לגמור את כל הקוטג'ים שלקחתי חחח...
![]() |
#58 |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() איכס.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
חבר פעיל
|
![]() אייי אנטון, התגייסת ואפילו לא סיפרת לי??
![]() ואני אחד החברים הכי ותיקים שלך... והעיקר כל פעם שאנחנו מדברים על צבא, אנטון מדבר איתי בטון כזה של "נראה, נסתדר", חשבתי יש לו עוד מלא זמן... כעבור שבוע אני רואה את זה "בינתיים בטירונות סבבה"... טוב, לי יש גיוס רק בנובמבר. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
חבר פעיל
|
![]() אתה מעוניין להשאר שם?
מבין כל מי שהכרתי בזמנו רובם לא רצו..אבל רק למעטים היה את "הבייצים"לעשות בלאגן ולצאת..אני מהתחלה ידעתי שאין מצב שאני ישאר שם..לא מתאים בשיט לחיל הזה,זה היה ברור לי מהתחלה..ואחרי תקופה קצרה גם להם.."איך הביאו סטלן כמוך לפה??!" אם יש משו טוב שם זה הכוסיות! לא לא המכיות. רובן פילות..אבל פאק יש שם כוסיות במקום הזה..אחת המכיות הייתה עם ראסטות..לא היינו מורידים ממנה תעניים,אבל היא הייתה לסבית..אני בטוח שעכשיו היא כבר משוחררת..אבל אין לתאר את ההרגשה אחרי שעשית שוטרת צבאית כוסית..אם היא קצינה אז דפקת תמערכת בריבוע! יעלו אותך לדרגת תא"ל.. |
![]() |
![]() |