|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() הי
כיף לראות שיש בארץ פורום שעוסק כולו בפיתוח גוף אני מעריץ גדול של הספורט אמנם לא עוסק בו בעצמי אך מאוד מתעניין ומעריץ את העוסקים בו אשמח להפגש עם מישהו ... (אפילו תמורת תשלום טוב) ולא זאת לא הצעה מגונה.. ![]() לא ידעתי שהזירה מפותחת כל כך בארץ ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() מחר בחנות ברמת גן יש מפגש פורום, הרבה שרירנים יהיו
|
![]() |
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
|
![]() תודה ברק...
![]() איפה החנות נמצאת? אני אשמח לשמוע גם מנוספים.. ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() ז'בוטינסקי 30 רמת גן
|
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחח אני לא בטוח עד כמה יהיה פה נוח לחבר'ה להפגש איתך בפרטיות אפילו תמורת תשלום אבל באמת ביום שישי הקרוב יש מפגש של הרבה חבר'ה פה מהפורום ושל עוד בודיבילדרים מתחרים מהארץ. כדאי לך לבוא אם אתה רוצה לראות פוזות מקרוב.
![]() ![]() ![]() נתונים התחלתיים: משקל: 76, היקף טבור: 86.5, אחוז שומן: 22% לפני אחרונה אצל גיל (8 ביולי, 2007): משקל: 70, היקף טבור: 79, אחוז שומן: 14% לאחרונה אצל גיל (16 באוגוסט, 2007): משקל: 67.7, היקף טבור: 75, אחוז שומן: 12.5% יאללה עוד קצת כוסעמק. בסוף החיטוב - תמונות, פאטי נחשף. :P סבלנות! |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר מתחיל
|
![]() די ברור שלאנשים יהיה פחות נוח להפגש איתי
אם מישהו בכל זאת בעניין כמובן שתמורת תשלום, ואפשר גם במקום ציבורי...(להפחית חששות) ![]() אתם מוזמנים לפנות למייל שלי גם באופן פרטי ***** שאף אחד לא יפנה לסוטה הזה |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
|
![]() Gay :|?
|
![]() |
![]() |
#8 |
חבר מתחיל
|
![]() ... לא הומו לא..אני לא מחפש סקס אם זה מה שאתה רומז Moshe
|
![]() |
![]() |
#9 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() כבר היה פה שירשור דומה
להערצת שרירים במובן הזה אין ממש מקום בפורום ,אז תסלח לי בזמן שאני נועל את השירשור.