ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > פיתוח גוף תחרותי

פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם.

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 09-08-07, 00:35   #1
Leo
חבר ותיק

כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
שלח הודעה דרך MSN אל Leo

ציטוט:
פורסם במקור על ידי lee123
טעות חמורה. אני מכיר בנאדם בן 30 שלקח כמה סייקלים והיום הוא עקר. הבנאדם מצטער על היום שהוא נכנס למכון כושר בפעם הראשונה. יש אנשים שיכולים להשתמש בחומרים הכי הכי חזקים בטווח ארוך מבלי שיהיה לזה שום השפעה שלילית, ומאידך יש אנשים שפשוט רצוי מאד שלא ייתקרבו לזה. אל תבינו לא נכון - אני ממש לא נגד חומרים, אבל צריך לחשוב פעמיים לפני שמשתמשים בזה. אני מחזק מאד אתה מה שידידי ארבל כתב - הכאבים כתוצאה מהמאמץ, האובססיה לאוכל, לאימונים, למראה - הכל שואב ממך כ"כ הרבה אנרגיות, מפריע כ"כ באורך החיים, אבל מה לעשות - אנחנו במידה מסוימת מזוכיסטים. גם אני מרגיש שבלי כול זה אני אשתגע, לפחות כרגע. לפני כחצי שנה הייתי חודש מחוץ למכון כושר ופשוט השתגעתי. יש בספורט הזה איזושהי אובססיה, אני משוכנע שרבים ממכם, שבאמת מכורים לזה, מרגישים רע מאד אפילו כשהם מחסירים ארוחה אחת ביום. אי-אפשר להסביר את זה.
לא כולם בנויים לזה ,

יש אנשים שיכולים לחיות בחדר כושר מסט רסט פאוז אחד לאחר וצריכים פשוט למנוע מעצמם ללכת לתאמן. (אני)
יש אנשים שחשים כאילו כל העולם הוא בגוונים של שחור לבן ואדום באמצע אימון ,
(ויש ימים...)

יש גם אנשים שקשה להם לאכול , קל להם לאכול הרבה
שונים צ'יטינג , אוהבים צ'יטינג וכו' (אני)

ויש גם את הנרקומנים של החומרים.

זה מרכיב יותר חשוב מגנטיקה ברמות הנמוכות(של התחרויות)
אם אתה לא יכול להוציא את הגוף שלך למצב של בניית שריר , אתה תיראה פחות או יותר ממוצע , הרבה אנשים עם גנטיקה לא מהעולם הזה נראים שמנים או שחיפים לפני שהם מתחילים להתאמן, צריך צירוף של כל זה.

Leo מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 09-08-07, 02:41   #2
SkyLiNe
חבר פעיל

בכל מקרה דעתי
ראיתי אותך במציאות ואני חושב שיש לך גוף במצב מעולה,יש בנייה טובה,אתה אולי לא בנוי לפיתוח גוף תחרותי אבל אתה בהחלט בנוי להתעסק בספורט בשביל עצמך.

בהצלחה בהמשך הדרך

Open your eyes, open your mind
proud like a god don't pretend to be blind
trapped in yourself, break out instead
beat the machine that works in your head
SkyLiNe מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 09-08-07, 03:14   #3
sagi28
מושעה

ברירת מחדל תגובה

אחי בתור אחד שמתחרה אני מעריך אותך
כי התחלתי לקחת סטרואידים נגעלתי מעצמך שאתה מזריק חומרים שאתה לא צריך, קיבלת החלטה נכונה ואתה עוש בשכל
שום גביע או פרס כספי לא שווה את ההרס של הגוף שלך בעתיד.
מה עם עם תתחרה בגוף החטוב?? זה פיתוח גוף טבעי שיבואו מתחרים יותר שפויים כמוני נגיד שלא לוקחים חומרים.
בין לפרוש לבין להתחרות רק עם סטרואידים אלי האנה פתר את הבעייה ועשה קטגוריה של הגוף החטוב.
אם תחליט לא להתחרות אני הראשון שיכבד אותך אני פשוט חושב שאוללי תתחרה בקטוריית משקל יותר מנוכה נגיד עד 80 או עד 75 או בגוף החטוב ואולי שמע תצוכל להתחרות בלי חומרים.
אין לי מושג כמה אתה שוקל עכשיו וכמה אחוזי שומן אבל הבנתי מההודעות בפורום שאתה בחור רציני אז אל תפרוש לפניי שהתחלת.
זה חוויה לעמוד על במה בתחרות, תתחרה לפחות פעם 1 בשביל החוויה בשביל הכייף הספורט ותמיד תוכל להראות לנכדים לילדים איך אבא היה פעם
sagi28 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 09-08-07, 04:40   #4
Deja Vu
חבר פעיל

מבין אותך זה ספורט שלא זוכה לפרסום והכרה בארץ בכלל,אן בו כסף, ובנוסף דורש הקרבה מטורפת עשרים וארבע שעות ביממה. אבל בכל זאת אני מניח שהמצפון שלך הולך לעבוד שעות נוספות, כל פעם שתפסיד אימון או ארוחה ככה זה, בכל אופן בהצלחה עשיתה החלטה נבונה.
Deja Vu מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 09-08-07, 09:40   #5
Night_Wolf
Banned

שלח הודעה דרך ICQ אל Night_Wolf

ציטוט:
פורסם במקור על ידי sagi28
כי התחלתי לקחת סטרואידים נגעלתי מעצמך שאתה מזריק חומרים שאתה לא צריך, קיבלת החלטה נכונה ואתה עוש בשכל
מה עם עם תתחרה בגוף החטוב?? זה פיתוח גוף טבעי שיבואו מתחרים יותר שפויים כמוני נגיד שלא לוקחים חומרים.
בין לפרוש לבין להתחרות רק עם סטרואידים אלי האנה פתר את הבעייה ועשה קטגוריה של הגוף החטוב.
אם תחליט לא להתחרות אני הראשון שיכבד אותך אני פשוט חושב שאוללי תתחרה בקטוריית משקל יותר מנוכה נגיד עד 80 או עד 75 או בגוף החטוב ואולי שמע תצוכל להתחרות בלי חומרים.
אין לי מושג כמה אתה שוקל עכשיו וכמה אחוזי שומן אבל הבנתי מההודעות בפורום שאתה בחור רציני אז אל תפרוש לפניי שהתחלת.
זה חוויה לעמוד על במה בתחרות, תתחרה לפחות פעם 1 בשביל החוויה בשביל הכייף הספורט ותמיד תוכל להראות לנכדים לילדים איך אבא היה פעם
עזוב בשקט את החומרים!!!

Night_Wolf מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 09-08-07, 09:56   #6
SuzukiR
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי sagi28

זה גרישה?
SuzukiR מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 09-08-07, 10:00   #7
Night_Wolf
Banned

שלח הודעה דרך ICQ אל Night_Wolf

ציטוט:
פורסם במקור על ידי SuzukiR
זה גרישה?
אמת אמת
Night_Wolf מנותק   הגב עם ציטוט
תגובה