|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() ציטוט:
יש אנשים שיכולים לחיות בחדר כושר מסט רסט פאוז אחד לאחר וצריכים פשוט למנוע מעצמם ללכת לתאמן. (אני) יש אנשים שחשים כאילו כל העולם הוא בגוונים של שחור לבן ואדום באמצע אימון , (ויש ימים...) יש גם אנשים שקשה להם לאכול , קל להם לאכול הרבה שונים צ'יטינג , אוהבים צ'יטינג וכו' (אני) ויש גם את הנרקומנים של החומרים. זה מרכיב יותר חשוב מגנטיקה ברמות הנמוכות(של התחרויות) אם אתה לא יכול להוציא את הגוף שלך למצב של בניית שריר , אתה תיראה פחות או יותר ממוצע , הרבה אנשים עם גנטיקה לא מהעולם הזה נראים שמנים או שחיפים לפני שהם מתחילים להתאמן, צריך צירוף של כל זה.
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() בכל מקרה דעתי
ראיתי אותך במציאות ואני חושב שיש לך גוף במצב מעולה,יש בנייה טובה,אתה אולי לא בנוי לפיתוח גוף תחרותי אבל אתה בהחלט בנוי להתעסק בספורט בשביל עצמך. בהצלחה בהמשך הדרך ![]()
![]() |
#3 |
מושעה
|
![]() אחי בתור אחד שמתחרה אני מעריך אותך
כי התחלתי לקחת סטרואידים נגעלתי מעצמך שאתה מזריק חומרים שאתה לא צריך, קיבלת החלטה נכונה ואתה עוש בשכל שום גביע או פרס כספי לא שווה את ההרס של הגוף שלך בעתיד. מה עם עם תתחרה בגוף החטוב?? זה פיתוח גוף טבעי שיבואו מתחרים יותר שפויים כמוני נגיד שלא לוקחים חומרים. בין לפרוש לבין להתחרות רק עם סטרואידים אלי האנה פתר את הבעייה ועשה קטגוריה של הגוף החטוב. אם תחליט לא להתחרות אני הראשון שיכבד אותך אני פשוט חושב שאוללי תתחרה בקטוריית משקל יותר מנוכה נגיד עד 80 או עד 75 או בגוף החטוב ואולי שמע תצוכל להתחרות בלי חומרים. אין לי מושג כמה אתה שוקל עכשיו וכמה אחוזי שומן אבל הבנתי מההודעות בפורום שאתה בחור רציני אז אל תפרוש לפניי שהתחלת. זה חוויה לעמוד על במה בתחרות, תתחרה לפחות פעם 1 בשביל החוויה בשביל הכייף הספורט ותמיד תוכל להראות לנכדים לילדים איך אבא היה פעם ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() מבין אותך זה ספורט שלא זוכה לפרסום והכרה בארץ בכלל,אן בו כסף, ובנוסף דורש הקרבה מטורפת עשרים וארבע שעות ביממה. אבל בכל זאת אני מניח שהמצפון שלך הולך לעבוד שעות נוספות, כל פעם שתפסיד אימון או ארוחה ככה זה, בכל אופן בהצלחה עשיתה החלטה נבונה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |