|
לוגי אימונים לוגים בנושאי אימונים, תקופות חיטוב ועלייה במסה. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#161 |
חבר פעיל
|
![]() אנחנו עובדים על אותם תרגילים ביד אחורית :]
תגיד שאתה עושה מקבילים אתה מוסיף משקל או שה90 קילוגרמים שאתה שוקל מספיקים לך אגב זה שלא עשיתה מסה רצחנית והגעתה ל 18-20% שומן לא אומר שאתה לא יכול להתחרות... עכשיו כבר מאוחר מידי בשביל להתחרות אבל בכל זאת יכלתה לרדת למשו כמו 8% ולהתחרות בשביל הניסיון |
![]() |
![]() |
![]() |
#162 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
למה מאוחר מדי חח יש את שנה הבאה ואת כל החורף הזה לתת עלייה במסה (אני עדיין שוקל בכלל אם לעשות את זה) הבעיה היא שאני לא יודע אם תהיה קטגורייה עד 18 בכלל... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#163 |
חבר פעיל
|
![]() סתם נתונים שהיה בא לי לרשום על האימון רגליים מצויין שהיה לי היום אחרי קרוב לחודש שלא נגעתי ברגליים :
דיפ סקוואט - 110 - 4 חזרות יפות , אם אני מחליט להתפחלץ אפשר גם 5 לג פריס - 350 - 5-6 חזרות יפות, אם אני מחליט להתפחלץ אפשר גם 7 פשיטות - כל המכונה דדליפט סטיף לג 75 קילו (קצת אני יודע אני חדש בזה) - 8-10 חזרות (פוחד על הגב) לדעתי משקלי עבודה נחמדים לרגליים חח רק חבל שהן לא נראות בהתאם ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#164 |
חבר פעיל
|
![]() בשביל רגליים גדולות חייבים להתפחלץ פעם הבאה תילך על ה5 תתפחלץ עד הסוף.
![]() |
#165 |
חבר פעיל
|
![]() ה 110 ו ה 350 ו75 זה משקלים נכון??זה מטורף בלג פרס אצלנו (פרפקט בודי ראשון) אין מקום ל 350 קילו...
אתה עוד מתאמן בפרפקט בודי בראשון?לא ראיתי אותך חצי שנה שאני שמה.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#166 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#167 |
חבר פעיל
|
![]() אולי אני לא דוגמא אבלא אני עושה 27 וחצי בצד...
ואין אצלנו על המכונה מקום ל 300 אני חושב והכי חזק במכון שהוא גם מדריך לא עושה 300.. אז בשבילי זה נחשב הרבהה |
![]() |
![]() |
![]() |
#168 | |
חבר פעיל
|
![]() ![]() ציטוט:
![]() קוראים לו לבנה שביט ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#169 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחח בסדר אנלא מדבר על מקצוענים...
אצלנו כולם חובבים |
![]() |
![]() |
![]() |
#170 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#171 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אליאב אין תמונות מהמפגש אתמול?
![]() |
#172 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() אנחנו מדברים על המכונה שאתה מוסיף משקל במשקולות נכון? כי אצלכם לפי מה שאני זוכר בלג פריס צריך לבחור משקל כמו במכונות רגילות , אצלנו זה הולכים ומביאים פלטות לשים חח |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#173 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#174 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
והלג פרס דיברתי על המכשיר שמוסיפים משקל בצלחות שהוא ממש בסוף של החדר כושר בפינה.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#175 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() אבל אתה צודק, כל מכונה והמכניקה שלה אי אפשר להשוות
![]() |
![]() |
#176 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
שנה הבאה זה כבר סיפור אחר אגב סייקל של מה אתה מתחיל ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#177 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#178 |
חבר פעיל
|
![]() טוב חבר'ה עוד השבוע אני מקווה כבר לא להיות בתול סייקלים חח
לפני שאתם מתחילים לשאול למה ואיך תנו לי להסביר משהו , את הסייקל אני עושה עם עזרה של מישהו שאני מעדיף לא להגיד את שמו , אבל מי שכן עוזר לי הכי הרבה אלה עומר וגלעד מהפורום (דיבול ונייט וולף) עם עוד עזרה מארבל... החלטתי להפוך ללא טבעי כי במשך השנה הזאת נתתי לאגו להשתלט עליי אמרתי יאללה כבר אתה הכי גדול בגילאים שלך בערך אז תחפף תרשה לעצמך , עכשיו הלכתי למפגש של ישראלבאדי ראיתי את כל המקצוענים ונזכרתי בדיוק שכמו שהגעתי למה שהגעתי בשביל להתקדם צריך להסתכל קדימה אל הליגות מעלייך ולא להשוות את עצמך לקטנים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#179 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אליאב אלה תיהיה טמבל תחכה קצת לפחות אחרי גיל ההתבגרות
זה מה שאמרת גם לא מזמן לא? תחכה קצת מה כל כך לחוץ לך?
![]() |
#180 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |