|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() הופפפפפ בוא תקרא ותנסה להבין אני ינסה לתת לך איזה טיפ אחד מכמה.
כשאתה עושה את ההורדה, תמשוך את היד אלייך, הכוונה שהמפרק שלך ישאר על השולחן אבל תכווץ בעצם את הבייספס, עכשיו תשתמש בגוף כדי ללחוץ את היד לכיוון השולחן. זאת הטכניקה הבסיסית |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כי אני תמיד קובע כלל שיד אחת נשארת באוויר או רפויה על השולחן. את הגוף אפשר להטות לכיוון ההורדה וזה יכול לעזור. אגב גם לאורך היד יש יתרון רציני ! ליד ארוכה יותר יש מנוף גדול יותר >> יותר כוח. ציטוט:
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
אורך יד יש יתרון ככול שהיד קצרה יותר כך המנוף קצר יותר ויותר קל, זה כלל פיסקלי אני מאלה שעושים הורדות ידיים תחרותיות ולא הורדות ידיים של פוזה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() תאמת מה שאמרתה עם הלהצמיד את היד כמה שיותר אלייך ולתת קונטרה עם הגוף שאתה מטה אותו זה גם מישהו אמר לי פעםשיש לו חבר שעושה תשיטה הזאת וככה הוא מוריד סוסים יותר מימנו
ורגע לא הצלחתי להבין מה שאמרתה יד קצרה זה יותר טוב ויותר כוח או יד ארוכה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
חחח אתה סתום?! ליד הארוכה יותר יש יותר מנוף... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ככל שהיד קצרה יותר יש לך פחות טווח תנועה לכיוון ואז הכוח מנוצל להתנועה הקצרה מקווה שהבנת...
![]() |
![]() |
#7 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
קח מקל של מטאטא ביד אחת ותפוס אותו בקצה נסה לעשות איתו תנועות ותראה שלא תשלוט בו בצורה נוחה. קח מקל עם אותו משקל רק קצר יותר ותראה שבו אתהתשלוט טוב יותר |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
פתו-אסטרוגן
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
|
![]() האמה שריר מאוד חשוב בהורדת ידיים תעבוד עליה אם זאת המטרה שלך חוץ מזה יש עוד מלא דרכים...אבל אני לא מתעסק בזה..
|
![]() |
![]() |