|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
הושעה
|
![]() היה לי בשכבה עוד אחד שמתאמן והעיקר שיש לו גוף טוב (לא משהו מיוחד) והוא חפר בטירוף ש"כל התוספים זה לא טבעי יאדה יאדה" ואחר כך הצדיק את הכל בזה שהוא עושה קורסים בוינגייט ואני לא. אין לאף אחד מושג כמה אני שונא את גאוני וינגייט האלה שרק בגלל שהם לומדים שם הם חושבים שהם יודעים הכל ומי שלא לומד לא יודע כלום. הוא אשכרה לא ידע מה זה תחזוקה ודדליפט.
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אפרופו וינגייט ,עכשיו אני לומד שם עושה קורס ,מדאג נעת...כלומר = ממדריך כושר קרבי נוסף על תפקיד,אני ממשיך להיות לוחם לכל דבר + מדריך אגב החומר באנטומיה שמלמדים שם הוא ממש פשוט ושתותי אבל דווקא הקצין שלנו (הוא בן זונה כמו כל הקצינים ) אבל יש לו ידע רב והוא דווקא מאותם האנשים בעליי הידע החדש, כלומר חיים ב מאה ה-21 ומבינים עניין ולא מרובעים כמו הרבה מהם,והוא תומך בהרבה מאוד דברים... אגב עם אני אצא מצטיין קורס( אני בין הטובים שם ![]() גאב דיברתי גם עם הרמח שם הוא זה שמאמן את ראש הממשלה וכמעט כל האלופים בצהל ,יש לו דר' בתזונה ואימונים.מדהים לשמוע אותו לדבר .. צריך מתי שהו לתפוס אותו בריצת הבוקר ולעשות עליו רושם טוב ![]()
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() מישהו מהבצפר שלי הוא כולו בפוזה של מתאמן וסוס, יום אחד התאמנתי איתו, אז לקחתי את המוט שמתי 7.5 כל צד ועשיתי כפיפות מרפקים 8 חזרות ואז הוא עושה למה אתה עובד ככה אתה דופק את הגוף אתה סתם מתנפח באוויר, תעבוד כמוני אני עובד על חיזוק אני עושה סטים של 20 !
הוא גם עשה מין תרגיל מוזר כזה, בתנוחה של מסור ואז הוא ישר את הייד שתיהיה מקבילה לריצפה ועשה תנועה אופקית עם מרפק ישר מהמותן לראש :x לא מזמן התחתלתי עם דדליפט אז אני עדיין עובד על טכניקה אז אני עובד עם 15 קילו בכל צד, אז הוא עושה לא על תעשה דדליפט כל כך כבד בלי חגורה אתה תדפוק את הגב :x
"Remember, remember, the Fifth of November, the Gunpowder Treason and Plot. I know of no reason why the Gunpowder Treason should ever be forgot" (V for Vendetta) "With a gun barrel between your teeth, you speak only in vowels. " (Fight Club) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() דאבל
"Remember, remember, the Fifth of November, the Gunpowder Treason and Plot. I know of no reason why the Gunpowder Treason should ever be forgot" (V for Vendetta) "With a gun barrel between your teeth, you speak only in vowels. " (Fight Club) |
![]() |
![]() |