|
|||||||
| תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
|
|
|
#1 |
|
מנהל מחלקת התזונה
תאריך הצטרפות: Oct 2005
הודעות: 5,474
כללי:: משה גלעדי
גיל:: 20
עוסק ב:: סטודנט לרפואה
|
הרגישות הנרכשת ללקטוז היא מאוד וריאבילית. יש אנשים שיכולים להתמודד בלי בעיה עם כמות של חצי ליטר חלב, גם לאחר גיל 18. זה מקום לאינדיבידואליזם והחלטה על סמך נסיון עם צריכת חלב.
הסיפורים על הpeak נשמעים טוב אבל אין שום הוכחה שחלבון מהיר באמת עוזר במשהו, אלא אם כן אנחנו משווים צריכה של החלבונים ללא פחמימות ולאחר צום ממושך. |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
חבר פעיל
|
ציטוט:
לא נעשו יותר מדי מחקרים בנושא. נעשו מעט בודדים ותהליכי הביצוע והמחקר (והאמינות) שלהם היו די עלובים. כמו שאמרתי, כל צריכת חלבון שהיא תגרום לעלייה ברמות חומצות האמינו בדם, אך ברגע שיש שטף של מרכיבי מזון חיוניים בדם, (ע"י תזונה מספקת לפני ואחרי האימון) התהליך הזה פשוט הרבה יותר מהיר ויעיל. כמו שאמרתי, הדם שלנו תמיד מכיל גלוקוז, תמיד מכיל חומצות אמינו, תמיד מכיל אינסולין, קורטיזול, טסטוסטרון, IGF-1, כולסטרול, טריגלצרידים וכד'. זה לא אומר שאין זמנים בהם אנחנו זקוקים לרמה גבוהה יותר שלהם. |
|
|
|
|