|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
מר ישראל עד 75 ק"ג 2007 ו2008
|
![]() ציטוט:
בדר"כ אני מגיע לחנות שבר"ג בימי שישי בשעות הצהריים, אם ייצא לכם תבואו בשישי הקרוב ונחליף מספר מילים. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
היו שם אור שרעבי ואור BIGBIT שמתחרה גם השנה ![]() ואחרי זה נסעתי לקניון ג'ים ומשם ללוליק שמע אחי מישל מפלצת אני לא יכול לחכות כבר לאוף סיזן אני לא מפסיק לעשות עליה במסה עד שאני לא מגיע לגודל הזה (אז אני אבחן את הגודל הזה בחיטוב ובתחרות) ואחרי זה אמשיך לגדול ![]() ובכייף אחי אני אהיה איתך בקשר פעם הבאה שאני בסביבה וראינו מלא תמונות שלך בקניון ג'ים וואלה חדר כושר אם מזגן לא משהו והשטיח קצת קרוע אבל HARDCORE רציני! ציוד מלא! ואוירה של BODYBUILDING בידיוק כמו שצריכה להיות בכל חדר כושר מקצועי! בהזדמנות גם אשמח להפגיז איתך איזה אימון גב או רגליים ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
|
![]() ציטוט:
אימון רגליים - 250 ש"ח סתם.. :-) התמונות שבקניון ג'ים ישנות - חלקן עם מקס שמעיה, חלקן מהתחרות של 2004 בקטגוריית נוער ועוד.. שלוש שנים שאני לא מתאמן שם והם שומרים את זה - כבוד או בושה? כנראה שעד היום לא יצא משם מפתח גוף שנראה יותר טוב מילד בן 17 במשקל 69 קילוגרם. אחכה לטלפון ממך בפעם הבאה שתלך לגיל.. אגב, מישל ישמח לשמוע את שכתבת עליו. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
![]() יכול להיות מעניין אימון משולש ברגליים בינינו ,צריך לשקול את זה ברצינות.
![]() |
![]() |
#5 | |
|
![]() ציטוט:
תשמע, צחוק צחוק, אבל שלא יחשבו שאני איזה מתנשא.. הרבה חבר'ה עם אף למעלה התחילו מדיבורי הבל וצחוק כביכול. אז כולם - אני באמת צוחק.. יכול להיות מאוד מעניין אימון משולש.... ומאוד ארוך. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
אל תדאג,מקסימום מישהו יקרא לך מתנשא הוא יכיר את איבר מיני ביחד עם סטירה לפנים ![]() ובאמת זה יכול להיות אימון ארוך ,אלא אם כן נתאמן כמו נאצים בלי מנוחות חח
![]() |
![]() |
#7 | |
|
![]() ציטוט:
בעזרת השם, נתאם זאת. תאמר לי משהו חשבתי על כך כשהגעתי הבייתה ואחרי שהשלמתי שינה.. נזכרתי במה שהצעת בחנות ופתאום קלטתי שלא צחקת, היית רציני לחלוטין.. אני מעריך אותך מאוד על כך.. באמת. |
|
![]() |
![]() |