|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
מר ישראל עד 75 קילו לשנת 2006
כללי:: אופיר בכר
עוסק ב:: מדריך כושר ראשי בכיר
|
![]() יפה! אהבתי טרפזים,כתפיים וחזה מרשימים. דו ראשי קצת מפגר, גב יפה, רגליים קצת מפגרות יחסית כמובן לפלג הגוף העליון שהוא די רחב, אבל רגליים עם גנטיקה טובה.
יחסית חטוב לאוף סיזן למרות שאתם יודעים אני לא דוגל בלעלות מלוכלך אבל אתה חטוב מידי. סה"כ יפה! בן כמה אתה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
מתחרה מקצועי - חבר על
|
![]() מה שיפה אצל גדי שהוא אסטטי מאוד, דבר שיוסיף לו לא מעט ניקוד.
חכו לתמונות שלו בחיטוב, אתם תיפלו מהכיסא. קיצר גדי, כל הכבוד, מחכים לראות אותך על הבמה. כל הכבוד! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
מר ישראל עד 75 ק"ג 2007 ו2008
|
![]() ציטוט:
אתה יודע שאני אוהב אותך, נכון אייל? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
|
![]() ציטוט:
הרשה לי לתקן אותך: דו ראשי שלי לא מפוח כייאות ולעולם לא יהיה - מה לעשות גנטיקה של דו ראשי על הפנים. רגליים קצת מפגרות? אני מנסה לקחת את זה בחיוב, להסתכל על כך שבסה"כ ניסית לפרגן, אבל תסלח לי, עם כל הכבוד אתה כנראה לא מבין גדול, לא בכל הקשור לרגליים לפחות, הרגליים שלי הם החלק האחרון שאפשר לומר עליו משהו לא טוב, הם מקור הגאווה שלי בגוף, אולי צריך לראות בעיניים כדי להבין. אני מקווה שתתחרה השנה כי כנראה שנכמוד באותה הקטגואיה והשופטים יחליטו למי הניקוד ברגליים גבוה יותר. אגב, באוף סיזן אינני מנסה לשמור על אחוזי שומן נמוכים כלל, אני אוכל הכל מכל, המטבוליזם שלי טוב ולכן אינני עולה הרבה באחוזי שומן, ועל כן לא ניתן לומר חטוב מדי, כי פשוט זה לא נכון. תודה על שאר ההערות/מחמאות בנובמבר אהיה בן 21 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
|
![]() ציטוט:
לגבי התחרות...אנחנו לא באותה הקטגוריה (אני בעד 75 ק"ג) ![]() ויחסית לגילך אתה נראה מעולה! חילוף חומרים טוב? חחח... אז תאכל יותר!!! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
|
![]() ציטוט:
לגבי האוכל באוף סיזן, אני אוכל כראוי, יש אנשים שיותר קשה להם לעלות משקל והאמן לי שגמרתי לא קופסה אחת ולא שתיים של סיריוס מאסס רק בשביל שאצליח לשמור על המשקל. בכל אופן, עכשיו בדיאטה אני מתגעגע לכל העמסות האוכל הללו.. בא לי מקדונלד'ס ופיצה והמבורגר ושוקולדים או מעדנים, שמעתי שביצת ההפתעה החדשה של קינדר ממש טעימה, הייצור מוגבל.. עד לחודש הבא, שניצל + צ'יפס ושומן כבש בשווארמה אחרי הסביח שלא השביע עם קוקה קולה וחטיפים שומניים.. אבל לא להישבר, אה חבר'ה? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() נראה פיצוץ!!!!!!!!!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
|
![]() ציטוט:
תאמין לי מנסיוני(4 תחרויות) אני מאוד מבין אותך לגבי האוכל ואיך שאתה מפרט כל מאכל ומאכל כאילו זה הכל בעולם,יש לי עוגות ומעדנים במקרר ובכל פעם אני מביט בהם בהנאה ובכאב. אחרי התחרות שתתחיל לאכול כמו שאתה רוצה תבין בשלב מסויים שזה קרה רק בגלל שהאוכל הטוב היה כל כך חסר, שכל דקה רק עליו חשבת... גם ממנו יימאס לך. בהצלחה בתחרות! ![]() |
|
![]() |
![]() |