|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#2 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
אבא שלי במקרה עורך דין,ויצא לו מדי פעם להוציא דברים מהמכס לספקים, וזה לא הולך כמו שאתה מציג. טוב אין לי כווח להיתכווח,נמשיך אלה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Guest
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#4 | |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() ציטוט:
ולאבא שלי יש את הסולם הכי גבוה אז הוא יודע מה הכי טוב לכולם. על כל משלוח צריך לשלם כסף, על תוספי מזון צריך גם אישורים, בגלל זה יש הבדל גדול במחיר, תנסו להזמין באופן עצמאי תוספים ששוקלים יותר מקילו או קילו וחצי לא זוכר כבר כמה בדיוק, ותראו שזה לא יוצא כזה משתלם, שתיהיה בעניינים אם אתה מזמין cell mass, עולה לך 36$ + עוד 30 $ משלוח ותצטרך לשלם מכס כי זה מעל משקל מסויים , עוד איזה 100-150 ש"ח , פתאום זה לא כזה כזה משתלם, זה הבדל של 50-100 שקל + כאב ראש קל במידה ויש בעיות עם החבילה, ובגלל שאנחנו בארץ, אז יש בעיות עם החבילה ולפעמים שולחים את זה בחזרה לארה"ב ואז צריך לשלם עוד פעם את ה30 % משלוח ואז קקי וקקי, קיצר זה כן בעייה...
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
כללי:: אני מתאמן קבוע כבר כמה שנים
עוסק ב:: תלמיד בתיכון
חדר כושר: חסוי
|
![]() ציטוט:
![]() |