|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
אזהרה מס' 1 - שימוש בשפה בוטה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
יש לך בעפולה את החנות של סוייקה,קצת יקר אבל אפשר להסתדר איתו..
limits are self-imposed. You have yet to realize your full potential so you really don’t know what your limits are. When you change the way you train, you change your limits. Even if you plateau in your lifts there are ways to bust a plateau. If you continue to make progress, then you have yet to hit your limit. Open your mind to what is possible. Let your body tell you what is possible and leave your mind out of it. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
שחכת שאיזור המרכז זה גם. ירושלים.מודעין,בית שמש,ועוד ישובים מסביב ? אני גר בת"א ככה שזה לא מפריע לי אם אני רוצה להגיע לחנות,אבל אם כבר ליפתוח אז עדיף באיזור המרכז יש יותר ביקוש,לא סתם אומרים המרכז. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#25 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
אז בגלל זה אמרתי שאם היו פותחים סניף חדש של ישראלבודי,עדיף שזה יהיה במרכז. נגיד ירושלים,זה קרוב לבית שמש,רמלה,ת"א,מודעין ועוד.. בצפון זה סתם מיותר ליפתוח סניף :closedeyes: |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
אזהרה מס' 1 - שימוש בשפה בוטה
|
![]() בצפון סבבה לגמריי
וזה רציני שזה בקריית שמונה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
חבר פעיל
|
![]() יותר טוב שיפתחו בצפון, זה הרבה יותר קשה להגיע מחיפה לרמת גן מאשר ממודיעין!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#30 |
Guest
|
![]() באמת צריך בירושלים
|
![]() |
![]() |
#31 |
משתמש ותיק
|
![]() חח סתם חירטטי שפותחים בקריית שמונה
אבל אני מאמין שאם יפתח בצפון זה יהיה בחיפה.....