|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
זה שאני אומר שאירה טיפה יותר גדולה מעמית זה לא להעליב, אישה סוסה מה לעשות. אני מנסה למצוא תמונות של הבנאדם שאני מכיר שבאמת לא גדול, בגדלים של עמית ספיר כזה. אבל מה? חיטובים כאלה ופרופורציה כזו לא ראים כל יום אחי. דיי מעצבן אותי שהדיון הזה הופך להיות מריבה... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אתה אשקרה רוצה לצאת כל כ ך מפגר אני פשוט לא מאמין שבנאדם נורמלי אומר את הדברים שאתה אומר ועוד אחד שמיתעניין בפיתוח גוף או שאתה עושה את עצמך או שאתה לגמרי בתסביך לפי המשפט שלך אתה אומר שעמית ספיר לא גדול לארץ ?!? עמית ספיר לא גדול ? במובנים של הארץ עמית ספיר מאוד גדול באמת בנאדם אי לא מבין מאיפה אתה משפריץ ת השטויות האלה הפוסט הזה הופך למריבה כי לחברה פה נימאס מכאלה שלא מבינים כלום ועוד מדברים שטויות בטונות עלק אירה מעין יותר גדולה מעמית ספיר וואי נישבע לך זאת היצאה הכי מפגרת שאי פעם ראיתי בכל אתר באדי בילדינג שביקרתי בו ...[/quote] |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
איך בגלל אפשר להשוות בין אירה[שהיא מצויינת לדעתי לתחרויות נשים] לאדם ענק כמו עמית ספיר? זה פשוט לא נתפס איך אתה יכול להגיע לדבר כזה. מה גם שלפי הבנתי שאמא שלך סיפרה לך ולא ראית אותה בעצמך http://www.nabba.co.il/GL_IraMayan005.jpg אתה בא להגיד לי שהיא יותר גדולה מכל מתאבק שעלה לבמה באותו הזמן?
![]() |