|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() חחח SteSus אחלה דוראשי(יד)
ולא באתי להליב אותכם או משהו חס וחלילה מה זה שחיף זה נגיד אם אתה לובש חולצה רגילה מידה L והיא יושבת עלייך רגיל כזה כמו כל ילד זה שחיף לא קשור אם יש לך דוראשי גדול צריך שכול הגוף היה גדול .. רוצה ליראות תמונות שלי אם חולצה XL איך היא יושבת אלי ? http://i18.tinypic.com/4ktmi5u.jpg מבנים אחים או שה פשוט בסרט לא רואים תאמאת גם יוכל ליואת:]
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#3 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() נווו אז מה אתם נעלבים שאני אומר לכם שחיפים זה לא אמור לעליב או משהו
אני שהייתי קטן הייתי ילד שמן מה נתן לי את הכוח לעשות פיתוח גוף שתמיד היו אומרים לי שמן שמן שמן הייתי הולך למכון כושר אם הרבה מוטוציה כי רציתי לארות להצמיא שאני יכול להגיע למה שאני רוצה :] קיצר כמו שאמרתי בצלחה במשך הדרךךךךך
![]() |
#5 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
יש אצלי במכון מישהו שלובש מידה s ונראה כמו קיר. דווקא הישתפרת הרבה ממש אבל הרבה.. מהתמונות האחרונות שהעלת.. מה הגובה שלך,משקל,והיקף יד זה מעניין אותי לדעת. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני לא שמן או משהו אבל S לא ניכס לי ביד M גם לו L ניכנס לי אל הגוף אבל ממש ממש לא יכול לזוז XL יושב אלי סבבה נוח למה כי XL זה חולצה גדולההההה מאוד ואם החולצה גדולה מאוד והיא יושבת אלי צמוד מה זה אומררררר?????????? גובה 1.80 מישקל 92 יד ניראה לי 44
![]() |
![]() |
#7 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
מידה לא תמיד מהווה הוכחה לגודל אם אתה מבין למה אני מתכוון. לגבי החבר'ה של סטס. בסדר זה קילו אין לי כוח להיתווכח. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מישפט : כל מי שרוצה ליואת גדול היה גדולללללל בסוףףףףףףףףף :]] הוא רק צריך ללכת למכון כושר לפחות 4 פעמים בשבוע ולאוכל הרבה פחממות וחלבונים :]
![]() |
![]() |
#9 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
אני מציע לך להוריד את התמונה בחתימה,יצאת שם בהרבה פחוד מרשים ממש שאתה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |