ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > פיתוח גוף-כללי

פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 31-07-07, 19:00   #1
Moshe
Banned

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Elevation
יש אחד אצלנו שמשגע אותי.....

כל דבר שאני אומר/עושה/זה ששילשתי משקלים תוך חמישה חודשים, כל דבר הוא יגיד עם חיוך מזלזל, "טוב טוב, אבל אתה אוכל חלבון, אתה על חלבון". ואני אומר לו שאין הבדל (אני לרוב לא עונה, אבל כשזה בפורום רחב, לא מתאים לשתוק), והוא תמיד עם אותו החיוך. אם לא הייתי מחבב אותו, הייתי סתם מוריד לו מכות, אבל אנחנו חצי חברים כזה.... רק בהקשר הזה הוא מוציא אותי מדעתי. פעם אחת שהייתי עמוק לתוך להסביר לו שאין הבדל בין זה לבין השלוש (!) קופסאות טונה שהוא מפרק בבית, כשהוא אמר לי: "אבל יש בזה חומצות אמינו"! :closedeyes: הניסיון העלוב שלי להסביר לו שחומצות אמינו זהההההההההההההההה מה שחלבון מורכב ממנו למעשה נפסלו ב"טוב טוב". מוציא אותי מדעתי הטוב טוב הזה.
אחי תשתוק תאמין לי שאתה סתם מבזבז על זה זמן וגם אם זה משהו שאתה מכיר מה אכפת לך פאקינג מה הוא חושב??
אתה לא מבין את ההרגשה הכיפית הזו לסתום את הפה כשמשהו מדבר שטויות איתך או עליך ואחרי כמה חודשים לחזור עם רושם מטורף ואז לעשות לאותו אחד נו מה ואז לדפוק את החיוך והוא יאכל את הלב
זה הסיפוק של החיים ואני תמיד עושה את זה אני ממש ממש הפסקתי להתווכח עם מאמנים/מפגרים/עילגים , ומה שהכי מצחיק שפעם אחת ממש התכווחתי עוד בתחילת דרכי הוצאתי להם פאקינג רפרנסס מהאינטרנט כמו ילד מסכן הלכתי עם זה עד הסוף ומאז אני לא מגיב לאף אחד , כל אחד שאומר לי איזשהיא הערה אני אומר טוב וסותם את הפה , נחש מה? אחרי 3-4 חודש אנשים באים אלי לשאול מה לאכול , הפנתי אותם לגיל חח שיבזבזו כסף השרמוטות
Moshe מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 31-07-07, 19:04   #2
Elevation
IsraelBody VIP - חבר יהלום

ציטוט:
פורסם במקור על ידי MosheB
אחי תשתוק תאמין לי שאתה סתם מבזבז על זה זמן וגם אם זה משהו שאתה מכיר מה אכפת לך פאקינג מה הוא חושב??
אתה לא מבין את ההרגשה הכיפית הזו לסתום את הפה כשמשהו מדבר שטויות איתך או עליך ואחרי כמה חודשים לחזור עם רושם מטורף ואז לעשות לאותו אחד נו מה ואז לדפוק את החיוך והוא יאכל את הלב
זה הסיפוק של החיים ואני תמיד עושה את זה אני ממש ממש הפסקתי להתווכח עם מאמנים/מפגרים/עילגים , ומה שהכי מצחיק שפעם אחת ממש התכווחתי עוד בתחילת דרכי הוצאתי להם פאקינג רפרנסס מהאינטרנט כמו ילד מסכן הלכתי עם זה עד הסוף ומאז אני לא מגיב לאף אחד , כל אחד שאומר לי איזשהיא הערה אני אומר טוב וסותם את הפה , נחש מה? אחרי 3-4 חודש אנשים באים אלי לשאול מה לאכול , הפנתי אותם לגיל חח שיבזבזו כסף השרמוטות

בדיוק אותו הדבר איתי, חושבים שאני על סטרואידים ואני ממש אבל ממש ואני מדגיש ממש לא כזה גדול! כי העלתי במשקלי עבודה כמו מטורף והעלתי 13 קילו שריר בחיטוב (וה חלקית זיכרון שריר, אבל בייצים שלי הסיבה). ואני לא מדבר איתם, זה כבר מזמן נהיה: "כן, אתם צודקים", אבל אני באמצע לדבר עם מישהו ששואל לעצתי והוא נכנס לשיחה.

Aou! Aou! Aou! Spartan#1!
Elevation מנותק   הגב עם ציטוט
תגובה