|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
התיאור שעבתה ל"ערס" זה בידיוק התיאור שלי שרשרת ענקית וכל שאר החרטא אבל זה לא אומר כלום ובוא אני יגיד לך כבר עוד משהו חברים שלי בידייוק כמוני לא יודע עם זה בגלל הגיל או לא ואני ממש לא מאמין שזה בגלל זה אבל חברים שלי נראים פחות או יותר כמוני (חוץ מהגודל שלי שבולט) וגם הם לא מתחילים מכות ולא נעליים בקיצור אני סתם חופר עכשיו אבל אני מקווה שהבנתב את הנקודה שלי |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() סממית אחי תרגע גם אני מזרחי,מרוקאי ויש לי לוק של"ערס" אולי לא ממש ערס כי לערסים יש לוק מסויים(הם גם מתחלקים לרמות חח) אבל עזוב,זה לא שלא יכולים לחשוב שאני סוג של ערס .אין קשר למראה להיפך זה שלפעמים יכולים לשייך אותי אליהם כי אני מזרחי זה מטריף אותי כי הם אנשים חארות שהורסים תמדינה וכולם שונאים ,וגם אני
![]() |
#3 | |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() ציטוט:
אם כי היום יש להם לוק מסויים, וכל חרא קטן בן 14 מתלבש לפי הלוק הזה ומתנהג כמו ההתנהגות המקובלת אצל "ערסים", וחושב שהוא מינימום אל קאפונה וככה מתפתח דור של ערסוואטים שמחפשים מכות ודקירות אתה מבין אחי. וערסים יש גם אצל קווקזים ורוסים, אם כי הרוב הם מבני עדות המזרח.. תראה גם לי יש חברים שמתלבשים כמו ערסים או משהו דומה, אבל מה שמבדיל זו ההתנהגות! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אני חושב שהבהרתי את הנקודה שלי ואתם את שלכם
שיהיה לי בתיאבון עכשיו קילו כנפיים 2 פיתות עם חומוס וחצי קילו ציפס אפוי :-) אני מאושר! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() בנאדם נראה לי אתה צריך אסלה ניידת חח
|
![]() |
![]() |