|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
ארבעים פלוס זה זוהר/קבלה/פרד"ס.
I'm not a Macchiavellian, he was only born earlier. Aou! Aou! Aou! Spartan#1! |
|
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
limits are self-imposed. You have yet to realize your full potential so you really don’t know what your limits are. When you change the way you train, you change your limits. Even if you plateau in your lifts there are ways to bust a plateau. If you continue to make progress, then you have yet to hit your limit. Open your mind to what is possible. Let your body tell you what is possible and leave your mind out of it. |
|
![]() |
![]() |
#3 | |
|
![]() ציטוט:
בתור דתל"ש, סמוך על אבא'לה, זה 40+. אבל היום זה דיי נפרץ, למען האמת.
|
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]() סוליקו אחי, היה לי חבר מדליה, הוא סיפר לי דווקא כמה דברים דיי בסיסיים על הדת.... ממרחק הזמן אני לא זוכר, אולי נשיג אותו.
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
יכול להיות אחי ..אבל אני אישית מעדיף לא להגיד כלום אחי יענו אישית אני מפחד להגיד משו לא במקום אז תמיד עדיף לשתוק |
|
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
limits are self-imposed. You have yet to realize your full potential so you really don’t know what your limits are. When you change the way you train, you change your limits. Even if you plateau in your lifts there are ways to bust a plateau. If you continue to make progress, then you have yet to hit your limit. Open your mind to what is possible. Let your body tell you what is possible and leave your mind out of it. |
|
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() לפי טענת הקוראן, התורה נתנה לעם ישראל, נלקחה ממנו אחרי חטא העגל והועברה לנוצרים, ואח"כ לפני משהו כמו 1400 שנה נלקחה שוב מהנוצרים והועברה למוסלמים.
הייתי לא מזמן בשיחה של מוסלמי שהתגייר והוא דיבר על זה וסיפר הכל. הוא אמר שניסה לחקור את הקוראן ושום דבר לא הסתדר לו, איך אחרי חטא העגל עדיין יש שופטים ונביאים בעם ישראל שמתנבאים מפי ה' (דוד, שמואל וכו') (חוץ מזה היו לו עוד מספר שאלות) הוא שאל את השייח' שלו והוא לא הצליח להסביר לו ובמקום זה הוא טען שהוא כופר בקוראן ואין לו אמונה. עד כאן השיעור שלנו להלילה...
#9 |
|
![]() ממאמרים שקראתי .....
הדת הדרוזית מאד מעניינת ומורכבת .... יש בה הרבה עומק , האנשי הדת מתעסקים ברובד העמוק של החיים , ולא כמו שאר הדתות שהרוב הוא הפשט אצלם גם יש סוד ..... אני מאד מכבד את הדת הדרוזית כמו שאני מכבד דתות אחרות איש איש באמונתו יחייה, בס''כ ליהודים לא היו חיכוחים עם העם הדרוזי חיים בשלום ![]()