ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > פיתוח גוף-כללי

פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים

נושא נעול

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 30-07-07, 21:04   #121
Elevation
IsraelBody VIP - חבר יהלום

ציטוט:
פורסם במקור על ידי SuzukiR
אוקי

אין רצף טריטוריאלי
מעולה!!!!! עכשיו עשה לי מזה דדוקציה, מזה אומר?

Aou! Aou! Aou! Spartan#1!
Elevation מנותק  
ישן 30-07-07, 21:05   #122
arbel2
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)

הסמל האישי שלarbel2

עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס

ציטוט:
פורסם במקור על ידי P-a-n-1-c
על מה תשעה אותי? על זה שאני מביע דיעה על המקצוע? תהיה רציני.

בטח שזה תואר מסובך וזה תואר נחשב, אבל לא כמו רפואה או וטרינריה

אומנם ציטטתי הודעה אחת,אבל היתכוונתי לשירשור כולו

אני מזועזע ,ואפילו נגעל מהדעות הפוליטיות של חלק מהגולשים פה ,ויותר מזה ,אני מזועזע עוד יותר מהעובדה שאין להן ביסוס בשטח ,אני לי בעיה לקבל שלמישהו יש דעה שנוגדת את שלי ,כל עוד היא מנומקת היטב והוא חקר אתה דעה הזאת ומבין למה הוא קיבל אותה על עצמו (ע"ע אני וגבריאל ,לשנינו היסתכלויות שונות מאוד על המון דברים,אבל אנחנו מסוגלים לנהל עליהן דיון מתורבת ולא לגלוש לדמגוגיה זולה כי שנינו מבינים למה אנחנו בעלי אותה דעה)

הרבה מאוד מהדעות פה של חבר'ה ,תלויות באויר .
אני אומנם ימני מובהק ,ואני ידוע בכך שאני לא חובב גדול של בני דודינו ,אבל מה ? אני מבין למה אני חושב את מה שאני חושב ,ויותר מזה,אני יודע לעשות את ההפרדה של כל מקרה לגופו ,אני עבדתי חלק לא מבוטל מהחיים שלי בעבודות בניין וסבלות ,ויצא לי להכיר את אותם ערבים שלא מגיעים לכותרות כי הם הרימו באויר את ה567 לכיוון מרכזית ,והכרתי אותם לעומק ,ואני יכול לומר בוודאות שאני שונא יהודים יותר ממה שאני לא אוהב ערבים ,אבל זה לא חוכמה ,כי אני שונא אנשים באופן כללי.

לפניות ,מענות ,טענות ובקשות ...לחץ כאן

מאמן חדר כושר מוסמך מטעם קמפוס "שיאים" אוניברסיטת ת"א
arbel2 מנותק  
ישן 30-07-07, 21:15   #123
Jones

הסמל האישי שלJones

עוסק ב:: ברמן

ציטוט:
פורסם במקור על ידי VoRteX
סבבה, אבל אתם כל הזמן מתלוננים כמה חרא לכם, כמה החוקים חרא, כמה האנשים חרא, כמה הכלכלה חרא, כמה הצבא חרא שהוא הורס לכם את הבתים יום אחרי שבניתם אותו, אז אם כל-כך חרא... אני לא מבין למה לא לעבור.
בוא אני אענה לך למה לא לעבור,ספציפית אני מכיר הרבה ערבים, הערבי בפרט גדל עם יהודים התאקלם עם המסורת,גדל בו אותו "אופי ישראלי",ואתה חושב שהמעבר לארצות ערב יועיל לו בשיט???בכלל לא!! רוב ערבי ישראל מעדיפים להתאלכס בארץ הזאת כי כבר הסתגלו וכי פשוט פה יותר נוח להם למרות כל הקטע הגזעני המינורי שלפעמים פועל לקראתם.
Jones מנותק  
ישן 30-07-07, 21:16   #124
Jones

הסמל האישי שלJones

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Elevation
מעולה!!!!! עכשיו עשה לי מזה דדוקציה, מזה אומר?
הסקה מן הכלל אל הפרט.
Jones מנותק  
ישן 30-07-07, 21:19   #125
Powerlifter
חבר פעיל

הסמל האישי שלPowerlifter

עוסק ב:: תלמיד
חדר כושר: מתאמן בבית

ציטוט:
פורסם במקור על ידי arbel2
אומנם ציטטתי הודעה אחת,אבל היתכוונתי לשירשור כולו

אני מזועזע ,ואפילו נגעל מהדעות הפוליטיות של חלק מהגולשים פה ,ויותר מזה ,אני מזועזע עוד יותר מהעובדה שאין להן ביסוס בשטח ,אני לי בעיה לקבל שלמישהו יש דעה שנוגדת את שלי ,כל עוד היא מנומקת היטב והוא חקר אתה דעה הזאת ומבין למה הוא קיבל אותה על עצמו (ע"ע אני וגבריאל ,לשנינו היסתכלויות שונות מאוד על המון דברים,אבל אנחנו מסוגלים לנהל עליהן דיון מתורבת ולא לגלוש לדמגוגיה זולה כי שנינו מבינים למה אנחנו בעלי אותה דעה)

הרבה מאוד מהדעות פה של חבר'ה ,תלויות באויר .
אני אומנם ימני מובהק ,ואני ידוע בכך שאני לא חובב גדול של בני דודינו ,אבל מה ? אני מבין למה אני חושב את מה שאני חושב ,ויותר מזה,אני יודע לעשות את ההפרדה של כל מקרה לגופו ,אני עבדתי חלק לא מבוטל מהחיים שלי בעבודות בניין וסבלות ,ויצא לי להכיר את אותם ערבים שלא מגיעים לכותרות כי הם הרימו באויר את ה567 לכיוון מרכזית ,והכרתי אותם לעומק ,ואני יכול לומר בוודאות שאני שונא יהודים יותר ממה שאני לא אוהב ערבים ,אבל זה לא חוכמה ,כי אני שונא אנשים באופן כללי.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

שיאים אישיים:
דדליפט------->150 ק"ג RM1
בנץ'---------> 110 ק"ג RM1
סקוואט---------> 115 ק"ג RM1
משקל נוכחי : 72 וחצי ק"ג
Powerlifter מנותק  
ישן 30-07-07, 21:22   #126
Jones

הסמל האישי שלJones

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Bullet
שמע לי י'חתיכת כושי פחדן
אני יודע שהבסיס הוא התנ"ך.
אני פשוט מתפלא שיהודי כתב את הקוראן. חשבתי זה מוחמד כתב אותו.
גבריאל תבדוק את הrep שלך
נראה לי כולכם מוטעים פה,כל אחד מנסח את זה לפי איך שבא לו...הקוראן לא נכתב על ידי מוחמד,הקוראן הוא לא ירד מהשמיים בבת אחת,אלה הוא נכתב עם השתלשלות האירועים בימי קדם..והורד אל הנביא מוחמד על ידי שרף..איך לאמר... הקוראן לגבי הערבים הוא כמו התנ"ך זה פשוט מלמד על דרך חיים האופטימלית.
Jones מנותק  
ישן 30-07-07, 21:27   #127
VoRteX
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Jones
בוא אני אענה לך למה לא לעבור,ספציפית אני מכיר הרבה ערבים, הערבי בפרט גדל עם יהודים התאקלם עם המסורת,גדל בו אותו "אופי ישראלי",ואתה חושב שהמעבר לארצות ערב יועיל לו בשיט???בכלל לא!! רוב ערבי ישראל מעדיפים להתאלכס בארץ הזאת כי כבר הסתגלו וכי פשוט פה יותר נוח להם למרות כל הקטע הגזעני המינורי שלפעמים פועל לקראתם.
אויי שלא נדע כמה הם סובלים... בגלל זה הם גונבים שלטים בכביש בשביל ברזל...
גנבו לאח שלי את הטנדר שלו מפעל החיים שלו לא יכל לעבוד בלעדיו... הרגע בנה בית ונולד לו בן ועכשיו גנבו לו טנדר לא היה לו איך לעבוד... ועוד מתקשרים שנבוא לשטחים לקחת את הרכב ונביא איתנו 10 אלף... אמר לנו שהוא קנה מהגנבים... ותבין שהם גנבו משטח ישראלי (הוא שהה בנתניה אצל ההורים של אשתו)... אז מצטער להגיד לך... אני לא שומע על יהודים שגונבים לערבים רכבים או בכלל פוגעים בהם.

VoRteX מנותק  
ישן 30-07-07, 21:29   #128
Jones

הסמל האישי שלJones

ציטוט:
גנבו לאח שלי את הטנדר שלו מפעל החיים שלו לא יכל לעבוד בלעדיו... הרגע בנה בית ונולד לו בן ועכשיו גנבו לו טנדר לא היה לו איך לעבוד... ועוד מתקשרים שנבוא לשטחים לקחת את הרכב ונביא איתנו 10 אלף... אמר לנו שהוא קנה מהגנבים... ותבין שהם גנבו משטח ישראלי (הוא שהה בנתניה אצל ההורים של אשתו)... אז מצטער להגיד לך... אני לא שומע על יהודים שגונבים לערבים רכבים או בכלל פוגעים בהם.
אחי אתה פה מראה על מקרה ספציפי,אבל כל אחד יכול לגנוב לך ת'אוטו אחי לא בהכרח ערבי,פשוט השנאה שגדלנו איתה מחמירה ת'מצב.
Jones מנותק  
ישן 30-07-07, 21:32   #129
Elevation
IsraelBody VIP - חבר יהלום

ציטוט:

אני יכול לספר לך על לא מעט יהודים שפוגעים בערבים בגלל שהם ערבים. אני ימני קיצוני, שוב, אבל תהיה מחובר למציאות. יש לי חברים בהתנחלויות שעשו עבודה לילה שלם והורידו מטע עצים שלם. (עזוב שהייתה להם סיבה מוצדקת כי זאת הייתה השתלטות ערבית וכ'ו, אבל זה קורה). וגם אפילו אצלי בשכונה, קורה שיעלו על ערבי ויורידו לו מכות, כי הוא ערבי.

זה קורה בשני הצדדים, והמכנה המשותף הוא שזה פשע בשני הצדדים, וקורה ע"י מטומטמים בשני הצדדים.

Aou! Aou! Aou! Spartan#1!
Elevation מנותק  
ישן 30-07-07, 21:32   #130
VoRteX
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Jones
אחי אתה פה מראה על מקרה ספציפי,אבל כל אחד יכול לגנוב לך ת'אוטו אחי לא בהכרח ערבי,פשוט השנאה שגדלנו איתה מחמירה ת'מצב.
תשמע בעיקרון אתה צודק לא חסרים גנבים גם אצלינו.
אבל לערבים יצא כבר שם של גנבי מכוניות (בעיקר בשביל פיגועים).

VoRteX מנותק  
ישן 30-07-07, 21:33   #131
Jones

הסמל האישי שלJones

ולגבי גבריאל,פסיכומטרי זה מבחן לא הוגן בכלל לגבי ערבים ולשם כך הם יישמו את ה"ראויים לקידום"באוניברסיטאות הרי רוב הלימודים שלהם הם בשפה העברית (שהיא לא כך בשמיים) וכן בבגרות הם נותנים להם להעתיק ומערכת החינוך מודעת לזה,ערבית הם לומדים בצורה מינורית אז אין להם ת'צד של הערבית ולא ת'עברית הרהוטה שהכרחית בשביל להתמודד עם "פטל"ואנלוגיות..ולשם כך הפסיכו לא הוגן כלפיהם.
Jones מנותק  
ישן 30-07-07, 21:34   #132
Jones

הסמל האישי שלJones

ציטוט:
תשמע בעיקרון אתה צודק לא חסרים גנבים גם אצלינו.
אבל לערבים יצא כבר שם של גנבי מכוניות (בעיקר בשביל פיגועים).
אז הדעה שלך היא לא פחות ולא יותר מאשר דעה קדומה.
Jones מנותק  
ישן 30-07-07, 21:35   #133
VoRteX
חבר פעיל

דרך אגב ראיתם איזו שרת חינוך מטומטמת יש לנו?
הסכימה לערבים ללמד את הגירסה שלהם בנוגע להקמת מדינת ישראל (שזה כמובן בניגוד לעובדות הם יציגו את זה ככיבוש בכח = יותר ילדים ירצו להצטרף לאירגוני טרור).
אני לא מבין איך אולמרט לא זורק אותה לכל הרוחות.
ולדעתי אין מקום לנשים בממשלה, אין להם שיקול דעת בגרוש.

VoRteX מנותק  
ישן 30-07-07, 21:37   #134
shahaflol
חבר פעיל

ארבל, ביג באג, גבריאל ושאר האנשים שהגיבו בצורה דומה, להגיד "אני מכיר ערבים יותר משכילים/חכמים/טובים/מנומסים/ כל דבר אחר מיהודים" זו לא הוכחה ולא סיבה למה לא להכליל.
יופי, אז 10/100/1000 ערבים שאתם מכירים מצהירים שהם לא שונאים יהודים. איך זה בא לידי ביטוי בפועל? זה לא. ערבים לא מתגייסים לצבא, לא עושים שירות לאומי, אנחנו כבר רואים בכנסת את דעות הנציגים שלהם, ומצד אותם ערבים שמצהירים על עצמם שהם לא שונאים יהודים אין שום מענה. כל דרך שבה רואים נציג ערבי מתבטא בתקשורת היא אנטי יהודית, בלשון המעטה. זו כן סיבה להכליל. אין למיעוט הקטן שבאמת לא שונא יהודים שום משמעות בתוך הרוב המוחלט של אלה שכן רוצים להשמיד אותנו.

כמה אתם חושבים מתוך הערבים האלה שמצהירים שאין להם שנאה כלפי היהודים לא היו רוצים לקום מחר בבוקר ולראות שהפלסטינאים שולטים כאן, ואנחנו מושמדים? אם היו 0.1% כאלה, הייתי אומר שבאמת אין סיבה להכליל, ולא כי אתם מכירים כמה ערבים נחמדים.
shahaflol מנותק  
ישן 30-07-07, 21:39   #135
Jones

הסמל האישי שלJones

ציטוט:
פורסם במקור על ידי shahaflol
ארבל, ביג באג, גבריאל ושאר האנשים שהגיבו בצורה דומה, להגיד "אני מכיר ערבים יותר משכילים/חכמים/טובים/מנומסים/ כל דבר אחר מיהודים" זו לא הוכחה ולא סיבה למה לא להכליל.
יופי, אז 10/100/1000 ערבים שאתם מכירים מצהירים שהם לא שונאים יהודים. איך זה בא לידי ביטוי בפועל? זה לא. ערבים לא מתגייסים לצבא, לא עושים שירות לאומי, אנחנו כבר רואים בכנסת את דעות הנציגים שלהם, ומצד אותם ערבים שמצהירים על עצמם שהם לא שונאים יהודים אין שום מענה. כל דרך שבה רואים נציג ערבי מתבטא בתקשורת היא אנטי יהודית, בלשון המעטה. זו כן סיבה להכליל. אין למיעוט הקטן שבאמת לא שונא יהודים שום משמעות בתוך הרוב המוחלט של אלה שכן רוצים להשמיד אותנו.

כמה אתם חושבים מתוך הערבים האלה שמצהירים שאין להם שנאה כלפי היהודים לא היו רוצים לקום מחר בבוקר ולראות שהפלסטינאים שולטים כאן, ואנחנו מושמדים? אם היו 0.1% כאלה, הייתי אומר שבאמת אין סיבה להכליל, ולא כי אתם מכירים כמה ערבים נחמדים.
אני מכיר הרבה מאוד ערבי ישראל שעושים שירות לאומי?אז הם כן תורמים איכשהו,ויש 0.1% שלא שונאים תערבים,וכל הדעות של הנציגים שלהם זרוק לזבל כל אחד פועל לפי האינטרסים שלו.
Jones מנותק  
ישן 30-07-07, 21:42   #136
shahaflol
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Jones
אני מכיר הרבה מאוד ערבי ישראל שעושים שירות לאומי?אז הם כן תורמים איכשהו,ויש 0.1% שלא שונאים תערבים,וכל הדעות של הנציגים שלהם זרוק לזבל כל אחד פועל לפי האינטרסים שלו.
0.1% שלא שונא את היהודים אם כבר, ואת זה אתה לא יכול לדעת.
יש הבדל בין מה שהם מצהירים בפניך לבין מה שהם חושבים באמת.
שים בצד את זה שכשרשמתי 0.1% זו סתם היתה דוגמא, איך הגעת למסקנה שבאמת יש כאלה?
shahaflol מנותק  
ישן 30-07-07, 21:43   #137
Bullet
חבר VIP - חבר יהלום

הסמל האישי שלBullet

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Elevation
אני יכול לספר לך על לא מעט יהודים שפוגעים בערבים בגלל שהם ערבים. אני ימני קיצוני, שוב, אבל תהיה מחובר למציאות. יש לי חברים בהתנחלויות שעשו עבודה לילה שלם והורידו מטע עצים שלם. (עזוב שהייתה להם סיבה מוצדקת כי זאת הייתה השתלטות ערבית וכ'ו, אבל זה קורה). וגם אפילו אצלי בשכונה, קורה שיעלו על ערבי ויורידו לו מכות, כי הוא ערבי.

זה קורה בשני הצדדים, והמכנה המשותף הוא שזה פשע בשני הצדדים, וקורה ע"י מטומטמים בשני הצדדים.
נו, זאת רק דוגמא לכך שהערבים והיהודים לא מסתדרים ביחד, ולכן צריכים להפרד
סינטרקס
סיינטרקס
Bullet מנותק  
ישן 30-07-07, 21:46   #138
Bullet
חבר VIP - חבר יהלום

הסמל האישי שלBullet

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Jones
חחחחחחחח שירות לאומי....

אבל שחףlol, גם החרדים לא עושים שירות לאומי ורובם לא מתגייסים לצבא. חוץ מזה, אתה באמת היית רוצה ערבים בצבא? אני לא.
סינטרקס
סיינטרקס
Bullet מנותק  
ישן 30-07-07, 21:47   #139
arbel2

הסמל האישי שלarbel2

עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Bullet
נו, זאת רק דוגמא לכך שהערבים והיהודים לא מסתדרים ביחד, ולכן צריכים להפרד

אפשר לומר זאת גם על הפרדה בין ערבים לערבים שטבחו אחד בשני בשטחים,או בין יהודים ליהודים ששברו אחד לשני את השיניים בהיתנתקות .

העובדה שסיכסוכים גולשים לאלימות לא צריכה להפתיע אף אחד ,זה הטבע האנושי.

לפניות ,מענות ,טענות ובקשות ...לחץ כאן

מאמן חדר כושר מוסמך מטעם קמפוס "שיאים" אוניברסיטת ת"א
arbel2 מנותק  
ישן 30-07-07, 21:48   #140
סוליקו

הסמל האישי שלסוליקו

ציטוט:
סוליקו אתה חמוד אבל הטענות שלך לא נכונות.
לא כבשנו את מדינת ישראל.
עלינו בסוף המאה ה-19 במטרה להקים מדינה ליהודים אחרי 2000 שנות גלות. באנו לארץ ענייה וחסרה במשאבים.
אפילו לא היה לנו צבא, ככה שלא הגיוני שהיה פה כיבוש.
כל האדמות שלנו קנינו בכסף ולא כבשנו באמצעות נשק.
ואז קיבלנו מדינה חוקית מהאו"ם ואתם פתחתם עלינו במלחמה ופלשתם אלינו.
מלחמת השחרור זה גם נחשב ככיבוש לא ?..אז כן אחי
ואז הזעם הוכפל
ואז הכל פה התחיל להדרדר ..והטענות ממש השתנו אצל הערבים
המטרה שלהם כבר לא להחזיר את ירושלים אלה לרצוח את היהודים

ולדעתי אם היום תשאל ערבי צעיר יחסית למה הם שונאים את היהודים הם לא יגידו לך שזה בגלל ירושלים והטענות שהיו על שאמרו בהתחלה ...אלה הרבה יטעו בזה
סוליקו מנותק  
נושא נעול