|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#101 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
אני אחנוק אותך על השטויות שיוצאות לך מהפה חתיכת בור שחצן ! ![]() אתה בכלל מודע למורכבות של התואר ברוקחות ?אתה מבין בכלל כמה אספקטים יש בתואר הזה ? אתה שחצן ומתנשא ומפוסט לפוסט אני מקבל חשק עז וגבר ללחוץ על כפתור "השעה " רישמית אתה בSHIT LIST שלי
![]() |
#102 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
מוניטין לראשון שיסביר לי למה אפילו לחשוב על לחזור לגבולות 67/48 זה הרבה יותר מטימטום תהומי.
I'm not a Macchiavellian, he was only born earlier. Aou! Aou! Aou! Spartan#1! |
|
![]() |
![]() |
#103 | ||
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
אפשר הוכחה? ציטוט:
![]() |
#104 |
מושעה
|
![]() דימה.
אלה יחלקי. אינעל זד'ין הבוו הבוק דימה. אלה יטח מז'לק לדילמה. תכון כפרה עלייה,תמשהי כפרה עלייה.. לאה יחרק ז'יד בו בוק. על מאויעז'... חחחחחחחחחחחחחחח... זה לא בדיוק הדיוק אבל זה עבורך דימה. כמו שאמרתי לך במוניטין אתה חתיכת אדם שלילי ומסכן,ואתה חש מעצמך יותר מידי ואין לך על מה. בגלל אנשים כמוך המדינה שלנו נראת ככה יאוכל נבלות. |
![]() |
![]() |
#105 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
למה ציטטה אותי אני ימני מאוד אחי למקרה שלא הבנתה חח |
|
![]() |
![]() |
#106 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
אתה חסר ידע בתורה וזה לא חדש לנו אז אני יסביר לך בקצרה. הערבים,נוצרים וכו'. לקחו את התורה שלנו והפכו אותה הבנת ? אם היית מעמיק קצת בתורה של היהודים היית יודע את זה ורואה את אמא של הוחכה לזה. |
|
![]() |
![]() |
#107 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#108 | |
|
![]() ציטוט:
|
![]() |
![]() |
#109 | |
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() |
![]() |
#110 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#111 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
אני יודע שהבסיס הוא התנ"ך. אני פשוט מתפלא שיהודי כתב את הקוראן. חשבתי זה מוחמד כתב אותו. גבריאל תבדוק את הrep שלך
![]() |
#112 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני יכול לענות לך באמת שאני יכול אבל יכולת הניסוח והכתיבה שלי ממש חרא ברצינות אחי פנים מול פנים אין לי בעיה להסביר יש לי גם הרבה ידע בנושא אני לא מדבר על דברים שאני לא יודע אבל פה גםאם אני יכתוב ההודעה שלי תהיה ארוכה ולא נוחה לקריאה וגם אני לא יעביר את התשובה שלי כמו שאני רוצה להעביר כן אני יודע אני לא שיא החוכמה בנוגע לכתיבה .. |
|
![]() |
![]() |
#113 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
לא שמעתי על זה שיהודי רשם אותו,אבל שאני מסתכל על יהודים כמו דימה. אני בהחלט יכול לאמין לזה בשיא הריצינות הוא כל כך שחצן ובכלל אין לו על מה ![]() שיהודי רשם את זה. |
|
![]() |
![]() |
#114 | |
|
![]() ציטוט:
קראתי מאמר יפה על זה, כשהייתי עובד בעברית, אולי אני אמצא לך חומר ברשת על זה. בכל מקרה, זה לא ארבל מגן על הנקודה הרגישה. ארבל אחד משלושת הבחורים הכי חכמים שפגשתי בחיים שלי, תאמין לי שהוא לא מתגונן. הוא סתם הומו. :laugh:
|
![]() |
![]() |
#115 | |
|
![]() ציטוט:
זאת טענה מאוד פשוטה וברורה, יעקב, אני יודע שאתה קורא את זה, וגם אתה ארבל. קחו מפה, שלפו את הטסטוסטורון שלכם מהסטוק (כדי שתוכלו לחשוב, :P) 'סתכלו על גבולות 48 לשם המחשה קיצונית, ואימרו לי למה זה לא הגיוני, אני לא מדבר דמוגרפית, חקלאית או משהו מטריאלי כזה, אלא למה זה לא הגיוני, מסיבה אחרת, לחזור לגבולות ההם. מוניטין ושפריץ לפנים לעונה.
|
![]() |
![]() |
#116 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
בטח שזה תואר מסובך וזה תואר נחשב, אבל לא כמו רפואה או וטרינריה ![]() |
|
![]() |
![]() |
#117 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#118 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אוקי אין רצף טריטוריאלי |
|
![]() |
![]() |
#119 | |
|
![]() ציטוט:
http://www.israel.hagalil.com/middle-east/semitic.htm
|
![]() |
![]() |
#120 | |
|
![]() ציטוט:
אחי, לך לעין כרם בירושלים. בית החולים הכי טוב בישראל, סביר להניח, ואחד הטובים בעולם. אני מבטיח לך שכמות הרופאים/מתמחים ערבים שתמצא שם עולה עשרת מונים על מספרם באוכלוסיה.
|
![]() |