|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | ||
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
אפשר הוכחה? ציטוט:
![]() |
#2 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
אתה חסר ידע בתורה וזה לא חדש לנו אז אני יסביר לך בקצרה. הערבים,נוצרים וכו'. לקחו את התורה שלנו והפכו אותה הבנת ? אם היית מעמיק קצת בתורה של היהודים היית יודע את זה ורואה את אמא של הוחכה לזה. |
|
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
אני יודע שהבסיס הוא התנ"ך. אני פשוט מתפלא שיהודי כתב את הקוראן. חשבתי זה מוחמד כתב אותו. גבריאל תבדוק את הrep שלך
![]() |
#4 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
לא שמעתי על זה שיהודי רשם אותו,אבל שאני מסתכל על יהודים כמו דימה. אני בהחלט יכול לאמין לזה בשיא הריצינות הוא כל כך שחצן ובכלל אין לו על מה ![]() שיהודי רשם את זה. |
|
![]() |
![]() |
#5 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
http://www.israel.hagalil.com/middle-east/semitic.htm
I'm not a Macchiavellian, he was only born earlier. Aou! Aou! Aou! Spartan#1! |
|
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#7 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
קראתי מאמר יפה על זה, כשהייתי עובד בעברית, אולי אני אמצא לך חומר ברשת על זה. בכל מקרה, זה לא ארבל מגן על הנקודה הרגישה. ארבל אחד משלושת הבחורים הכי חכמים שפגשתי בחיים שלי, תאמין לי שהוא לא מתגונן. הוא סתם הומו. :laugh:
I'm not a Macchiavellian, he was only born earlier. Aou! Aou! Aou! Spartan#1! |
|
![]() |