ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > פיתוח גוף-כללי

פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים

נושא נעול

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 04-11-06, 14:35   #1
Bodybuilder
Banned

שלח הודעה דרך ICQ אל Bodybuilder

ציטוט:
פורסם במקור על ידי shahaflol
אין קשר להשוואה!!! לא אמרתי שבודיבילדרים הם הומואים, אבל אני בטוח בהחלט שגם תחרות מר אולימפיה וגם מיס פיטנס סותרת את ערך הצניעות של החרדים, ואני בטוח שהם מתנגדים לכך.

אנטון הבין
לא ! אני אישית היה לי חבר טוב שהו היה חרידי או איך שלא קוראים לזה אפילו טלויזיה בבית לא היה לא (עשור) וכול המשפחה שלו אהבה את הספורט הזה (בודיבילדינג) וכמאט כולם היתאמנו והיה להם טוב ! אז למה אתה מדבר שטויות ?
Bodybuilder מנותק  
ישן 04-11-06, 14:40   #2
Antonator1
הושעה

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Bodybuilder
לא ! אני אישית היה לי חבר טוב שהו היה חרידי או איך שלא קוראים לזה אפילו טלויזיה בבית לא היה לא (עשור) וכול המשפחה שלו אהבה את הספורט הזה (בודיבילדינג) וכמאט כולם היתאמנו והיה להם טוב ! אז למה אתה מדבר שטויות ?
אני לא שולל בודיבילדינג בשום אופן, זה הספורט האהוב עליי ללא מתחרים, אבל זה מאד כללי. אני מתערב איתך שיש המון דוסים שמתאמנים, אבל אף אחד מהם לא יבוא להתחרות או לעשות פוזינג בפומבי. למרות שזה די שטויות.
Antonator1 מנותק  
ישן 04-11-06, 14:45   #3
Bodybuilder
Banned

שלח הודעה דרך ICQ אל Bodybuilder

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Antonator1
אני לא שולל בודיבילדינג בשום אופן, זה הספורט האהוב עליי ללא מתחרים, אבל זה מאד כללי. אני מתערב איתך שיש המון דוסים שמתאמנים, אבל אף אחד מהם לא יבוא להתחרות או לעשות פוזינג בפומבי. למרות שזה די שטויות.
תיראה גם אני לא יכול לצאת מול מאות אנשים בתחתונים אבל זה תלוי בבישנות של הבן אדם ! אני לא יכול פשוט ! אולי בעוד שנה אני ישנה את דעתי ! אבל לא זה הומו שיוצא על הבמה עם תחתונים אלה זה שמזינים אותו בחור הישבן !
Bodybuilder מנותק  
ישן 04-11-06, 14:48   #4
Antonator1
הושעה

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Bodybuilder
תיראה גם אני לא יכול לצאת מול מאות אנשים בתחתונים אבל זה תלוי בבישנות של הבן אדם ! אני לא יכול פשוט ! אולי בעוד שנה אני ישנה את דעתי ! אבל לא זה הומו שיוצא על הבמה עם תחתונים אלה זה שמזינים אותו בחור הישבן !
כמו שאמרתי, לי אין שום דבר נגד בודיבילדינג. זה הספורט האהוב עליי. מה שכל כך נפלא בו שזה לא חייב להיות מקצועני, זה יכול להיות שסתם אנשים בשביל עצמם ובשביל הכיף רוצים להגיע להישגים, בלי כוונה להתחרות. זה סתם נפלא לראות על עצמך איך שאתה מתפתח! כל בן אדם יכול לעשות את זה.
Antonator1 מנותק  
נושא נעול