|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() נראה לי מיותר הפרפר, לחיצת כתפיים, פולדאון, קרוסים... יש מגוון תרגילים עצום לכל שריר עם משקל חופשי, מה גם שזה יותר אפקטיבי...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
סתם דוגמא קטנה
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
במתח יש לך הרבה סגנונות (רחב, רחב אחורי, רחב עם כפות ידיים הפוכות, צר, צר הפוך), אפשר גם לעשות supine rows, ושאר התרגילים לגב (כל הrows למיניהם), עובדים על הלאטס גם אז ככה שיוצא עבודה די מגוונת על השריר הזה (למרות שמבחינת "אופי" התרגיל, אני מסכים איתך, כל התרגילים די דומים) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
תבין, כשיש מכשירים, אתה מתפתה ללכת בדרך הקלה ולהשתמש בהם - והאימון יוצא פחות טוב. כשאין - חייבים לקחת את הברזל לידיים ולהתחיל לקרוע!
![]() |
![]() |
#5 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#6 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
תגידו לי, מה יש במכון ששם אפשר להתקדם יותר?!?! מה?! משקולות? את זה יש לי בשפע. מכשירים?! רובם סתם בזבוז של מתכת.
![]() |