|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
יהיה על מאזן קלורי נטרלי ההיקף יד ישאר אותו דבר? אם כן אתה חי בסרט : ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() עזבו אותכם בקטנות..נעיקר שהבאת לנו מידע שימושי וטוב...תודה לך ...למדתי מזה הרבה..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#24 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בקשר ל"סימוכין" שהבאת, אני תמיד עם ראש פתוח ולא פוסל שום דבר. אבל עם כל הכבוד לוויקי זה אתר שנערך ע"י חובבנים, ובנוסף מובאת שם בסה"כ הגדרה ל"טונוס".
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
חבר פעיל
|
![]() אני אשאל עוד שאלה -
פעם ראיתם בנאדם שבחיים לא התאמן אבל נראה "שרירי" ? (אחוז שומן נמוך כמו שבולט הגדיר פה בתחילת הפוסט) |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
חבר פעיל
|
![]() וטוקסיסיטי אחי, יש לי שאלה חשובה,
לפי מה שאתה מתאר, אם בנאדם התאמן שנים על גבי שנים והגיע לתוצאה מסויימת, במידה והוא מפסיק להתאמן טוטאלית, אבל שומר על התזונה הכי טובה ומתאימה שאפשר, המראה שלו יישאר ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
חבר פעיל
|
![]() אממ .. טונוס זה לא פשוט הכיווץ/מתיחה הקבועים של השריר ? למשל בשרירי הגב תמיד יש טונוס ששומר על הגב זקוף ישר.. עד כמה אימונים משפיעים על הטונוס הזה?
בכל מקרה - נניח ולשני אנשים יש אותם נתונים בדיוק ולאחד מהם יש טונוס יותר גבוה אז פשוט הזה עם הטונוס הגבוה יראה יותר טוב כשהוא לא מכווץ את השריר אבל כששניהם בפוזינג וכו' הם יראו אותו דבר... והאלה מהדוגמה לא יראו אותו דבר כי האחוז שומן ומסת השריר יהיו שונים... |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
איך לשמנים יש מסת שריר גדולה כל כך מתזונה בלבד ? תזונה היא העיקר בכל הקשור לבניית\הריסת תאי שריר. האימונים רק באים לשפר את יחס השריר:שומן שיווצר, לטובת השריר. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() thibox יש לך מסן או איסי? תשאיר פה
![]() |
#35 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
נב, שחףlol, בדקת את המוניטין? ![]()
![]() |
![]() |
#37 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני מניח שהמידע שלי לא היה מדוייק אם כך... יש על זה מידע ב:):):):):):):):):):):):):):):):):) במקרה ? עריכה: מה הטעם במסת השריר הגדולה שיש לרס"ר שלי לדוגמא אם הדבר הכבד ביותר שהוא מרים כל יום זה כוס קפה ? הוא לא מתאמן ולא כלום, והמסה לא יורדת לו. גנטיקה ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
עד כמה מסת השריר של הרס"ר שלך גדולה? בכל אופן אם הוא לא מתאמן והיא לא יורדת לו, אז פשוט יש לו גנטיקה טובה.
![]() |
![]() |
#40 |
חבר פעיל
|
![]() the box הבנתי את התיאוריה שלך
ויש כמה דברים שבהחלט נראים לי הגיוניים ואני אגיד למה אני חושב גם ככה: קודם זה לא הטונוס שמשפר את המראה של אנשים מתאמנים. טונוס זה מתח שריר קבוע (לא קבוע בעוצמה אבל מתרחש כל הזמן בשריר מבלי קשר לתנועות שאתה מבצע). אז ככה בן אדם שמתאמן מפתח יותר כלי דם בשרירים שתורמים לפאמפ משמעותי יותר בשריר ולצבירת פחמימות ועקב כך גם לנוזלים רבים יותר בשריר שנותנים מראה טוב יותר לשריר. גם ההפרדה אצל מתאמן שמפעיל הרבה את השריר תיראה טוב יותר. גם הפרופורציות הכלליות של חלוקת המסה בגוף יראו טוב יותר אצל אדם מתאמן (כמובן בעבודה מאוזנת) לעומת בן אדם שלא מתאמן כלל. אבל הטונוס הוא לא בהכרח מה שישפיע על המראה אלה תופעות אחרות שמרחשות עקב פעילות גופנית שונה.