ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > פיתוח גוף-כללי

פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 26-07-07, 21:20   #1
אור
חבר פעיל

אני אשמח מאוד אם תוכל להביא את כל מה שאתה זוכר מהשאלות, אני אישית אנסה לפתור אותן ולהעלות לך תשובות, או לפחות חלק מהעיקרונות של השאלות, אני מקווה מאוד שתצליח להתקבל!

מה הפרופיל שלך? ואיך הגעת למיונים?
וד"א, זה לא בידיוק ממר"ם, זה מתחלק ל2, יש את הנתמ"ם, ויש את הקורס של חצי שנה בבסמ"ח, שזה לתוכניתנים.. http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A7%...94%22%D7%9C%29

מסלולים של קורס תכנות

ישנם מספר מסלולים אשר בסיומם החניך מוסמך לתוכניתן:
  • קורס תכנות קד"ץ (רגיל) – קורס קד"ץ (קדם צבאי – לא נחשב כמשך שירות חובה) של כחצי שנה. נפתח כל חצי שנה.
  • קורס תכנות לבוגרי טכ"מ – קורס צבאי לטכנאים בוגרי י"ג במגמת הנדסת תוכנה. משך הקורס הוא כשלושה חודשים והוא נפתח אחת לשנה, מיד לאחר סיום שנת הלימודים של כיתת י"ג. החל משנת 2007 גם קורס זה ניתן במתכונת קדם צבאית, ואינו נחשב כמשך שירות חובה.
  • קורס תכנות לעתודאים – קורס צבאי לעתודאים אקדמאים בעלי תואר ראשון במדעי המחשב. משכו כשבעה שבועות ונחשב לחלק ממשך שירות החובה ומוכר לצורכי גמול השתלמות.
[עריכה] קבלה לקורס תכנות

מלש"בים (מיועדים לשירות ביטחוני) לרוב מאותרים לקורס על ידי בסמ"ח, ולאחר מכן הם מקבלים זימונים למבחני מיון במחנה מקלף. בנוסף, ישנם חיילים אשר מתקבלים לקורס תכנות גם באמצע השירות הצבאי שלהם (בדרך כלל קצינים ונגדים בקבע), חיילים אלו נדרשים להתחייב לחמש שנים שירות בצה"ל.

[עריכה] התנהלות הקורס
  • בכל אחד מקורסי התכנות, החניכים לומדים שפות תכנות שונות ולתכנת על פי סטנדרטים צבאיים ומקצועות נוספים כגון מסדי נתונים.
  • לחניכים אשר גרים רחוק מהבסיס ניתנת האפשרות לשהות באכסניה, מפאת שעות הלימוד הרבות שלא מאפשרות נסיעות ארוכות.
[עריכה] שיבוץ לאחר סיום הקורס

לאחר סיום הקורס וקבלת סיכת התוכניתן, בוגרי הקורס משתבצים ליחידות בכלל צה"ל, הדורשות תוכניתנים:זה מויקיפדיה,
אני אחפש לך מאמר מאוד מפורט שמצאתי בעבר, משהו ממש טוב.

חשוב לי לדעת איך קיבלת את הזימון למבחנים? ומה היה לך בכל סוגי המבחנים?

תודה רבה.

עריכה הנה המאמרים
http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/ma...&sc=1290&ssc=0
ttp://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles/article.asp?forumId=164&a=7955&c=1006&sc=1290&ssc= 0

לפי מה שכתוב פה, מי שמצטיין במבחנים הולך לתוכניתנים, ונראה לי שרוב השאר הולכים לנתמ"ם שזה גם מעולה זה תפקיד של מנהל רשתות ולומדים שמה מלא דברים על שרתים, מסדי נתונים וכו'..

אבקות חלבון
אור מנותק   הגב עם ציטוט
תגובה