|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() חחח אם אני הייתי בקופה והיו נופלים עליי כאלה ילדים ..... ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
ועל פי חוק נדמה לי שהם מחוייבים לקבל כסף כזה אחרי הכל כסף זה כסף
![]() |
![]() |
#7 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
אבל הם מפגרים יש מכשיר ששוקלים תכסף וזה מחשב לך..
![]() |
![]() |
#9 | |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() ציטוט:
המשמרת הלכה על לספור כסף, שזה הרבה פחות מעצבן (במיוחד עם הלקוחות הישראליים) ומעביר את הזמן הרבה יותר מהר.. מה גם, שהם חייבים לקבל כל כסף, ומקדונלדס זה רשת עולמית, שאומנם זכיינים פרטיים, אבל הם מחוייבים לכל החוקים של הרשת וגם לתת X אחוז לרשת מהמאזן החודשי / שנתי. מה גם 2 , זה חוסך כסף באופן עקיף, כי במקום ללכת לבנק / לchange ו"לקנות" מטבעות, הם פשוט קיבלו אותם בחינם, והם יכולים לסדר את זה ונגיד להחזיר ללקוחות ככה, כל פעם במקום מטבע של חצי להביא למישו 5 מטבעות של 10 אגורות, ויש המון המון המון קניות במקדונלדס ביום, והמון המון שמשתמשים בחצאים כעודף..
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
|
![]() |
![]() |