|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אחי אני יגיד לך תאמאת אתה לא מבין כלום בבנות !!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!
דבר רישאון נער ביגל 18 אחרי 5 חודשים צריך לזיו את חברה כל יום אם היא לא רוצה אחרי 5 חודשים תיפרד ואל דבר איתה תעשה חיים !!! בחייים שלךךך אל תיתחנן לבנות זה הכי גרוע נגיד ניפרדתם אתה לא מדבר איתה לא מיתקשר ואתה מראה לך שלא אחפת לך מימנה גם אם היא רוצה לחזור אתה אומר לה שאתה צריך זמן לחשוב אל זה לפחות שבוע שבועים מי שטוב אם בחורות הוא טיפש צריך ליואת מניק !! איפלו אם יש לך לב טוב רוצה שהיא תוכל תלב תיצא כל יום אם חברים תדבר אם חברות שלה :] תיזרום איתם גם
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() את האמת לא תאמאת ראשון לא רישאון אכפת לא אחפת להיות לא ליואת מניאק לא מניק אפילו לא איפלו תאכל לא תוכל
סליחה אלה הנוהלים :]
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
שהן הרוב... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תאמאת - ת'אמת (אם אתה רוצה בסלנג) רישאון - ראשון ביגל - בגיל לזיו - לזיין תיפרד - תפרד! (לא צריך י')! שלךךך - שלך (לא צריך יותר מדי אותיות דביקות ![]() תיתחנן - תתחנן ניפרדתם - נפרדתם מיתקשר - מתקשר אחפת - אכפת מימנה - ממנה אל - על !!!!! שבועים - שבועיים! אם - עם! ליואת - להיות! מניק - מניאק! איפלו - אפילו! תוכל - תאכל! תיצא - תצא זה בגדול.. תודה רבה, ואנא המנע מכך, אתה רואה כי יש לך מלא טעויות!
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() חח תודה ..
אני רושם מהר וגם יש לי בעיות בכתיבה ...אני דיסלקט רציני כמו שאומרים :] אבל מה לעשות זה החיים eyalamzleg אין קשר לתמניות כל בחורה בישראללל אוהבת בחור קשה\שמחזיק אותה קצר זה כמו שאתה רואה סידרה בטלוזיה דוגמא : סהר פדידה הוא מניק לכל בנות בסידרה שהוא משחק וכולם רוצות אותו :] וכמו זה אומרים טנובלה זה החיים :]
![]() |
#7 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() חרא [ז"א שייסה], חלאס לזיין בשכל כל אשכול אתה מתקן אנשים
יאללה עבור הלאה זה גם ככה לא יעזור לו הוא רואה את המילה ומתבלבל זו בעיה שיש לו זה לא שהוא עושה דווקא או משהו כזה |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() ד"א אם יש לו באמת בעיה ואולי יש לו ולבודדים פה, שיגיד לי ואני אמנע מלתקן אותו.. כל האחרים יתוקנו טובין וטקילין ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
ב' שייסה זה חרא בגרמנית |
|
![]() |
![]() |